سالاد بروکلی

غذای جانبی عالی برای پیک نیک تابستانی

متعلق به دسته های

سالاد بروکلی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

سالاد

  • بروکلی خرد شده: 7 لیوان
  • تخمه آفتابگردان: 1/2 لیوان
  • کشمش: 1/2 لیوان
  • پیاز قرمز: 1/2 لیوان
  • پنیر چدار رنده شده: 1 لیوان

سس

  • سس مایونز: 1 لیوان
  • شکر دانه ریز: 1/4 لیوان
  • سرکه سیب: 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • در یک کاسه بزرگ، بروکلی، تخمه آفتابگردان، کشمش، پیاز و پنیر را با هم مخلوط کنید.
  • در یک کاسه کوچک، سس مایونز، شکر و سرکه را با هم مخلوط کنید.
  • سس را روی سالاد بریزید و خوب مخلوط کنید.

نکات

قبل از سرو حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید. این خوشمزه است که روز بعد نیز سرو می شود.

ارزش غذایی

این مقدار برای ده نفر کافیست. به ازای هر نفر: کالری 445 کیلو کالری، کربوهیدرات 17 گرم، پروتئین 10 گرم، چربی 37 گرم، چربی اشباع شده 9 گرم، کلسترول 43 میلی گرم، سدیم 461 میلی گرم، پتاسیم 398 میلی گرم، فیبر 2 گرم، شکر 7 گرم، ویتامین سی 58 میلی گرم، کلسیم 124 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید