خرما، پودر کاکائو، عسل و آب را اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا به شکل یک توده چسبناک در بیاید. اگر خیلی خشک به نظر می رسد، هر بار 1 قاشق چایخوری کمی آب اضافه کنید.
دست ها را بشویید و با استفاده از دست های مرطوب 1 قاشق غذاخوری از خمیر را بردارید و به شکل توپ در بیاورید.
توپ ها را روی کاغذ روغنی قرار دهید.
پودرشکر را در ظرفی بریزید.
توپ ها را در دست بغلتانید و سپس در شکر بغلتانید.
نکات
تا یک هفته در یخچال قابل نگهداری است.
ارزش غذایی
این مقدار برای تهیه 21 توپ کافیست. به ازای هر توپ: انرژی 70 کالری، کربوهیدرات 9 گرم، پروتئین 2 گرم، چربی 4 گرم، فیبر 2 گرم