رول نان لواش

این رول های ساده علاوه بر پیش غذا، یک صبحانه کامل هم محسوب می شوند.

متعلق به دسته های

رول نان لواش

مواد اولیه

  • پنیر خامه ای: 220 گرم
  • پنیر چدار رنده شده: 1 لیوان
  • خامه ترش: 1 لیوان (برای طرز تهیه خامه ترش کلیک کنید)
  • زیتون خرد شده: 120 گرم
  • پیازچه خرد شده: 110 گرم
  • پودر سیر: کمی
  • نمک: کمی
  • نان لواش (دایره به قطر 25 سانتیمتر): 5 عدد

دستور تهیه

  • پنیر خامه ای، پنیر چدار و خامه ترش را مخلوط کنید.
  • زیتون و پیازچه و ادویه جات را هم اضافه کنید.
  • نان ها را پهن کرده و یک لایه از مخلوط پنیر روی آنها بمالید و رول کنید. هر رول را در یک سلفون بپیچید و چند ساعت در یخچال قرار دهید.
  • رول ها را از یخچال و سلفون خارج کرده و به اندازه 2 سانتیمتر برش بزنید.

نکات

این پیش غذا برای گیاهخوارانی که لبنیات را در برنامه غذایی خود دارند مناسب است.

می توانید این رول ها را 24 قبل در یخچال بگذارید و روز بعد برش زده و سرو کنید.

ارزش غذایی

هر برش: انرژی 63 کالری، پروتئین 2 گرم، کربوهیدرات 5 گرم، قند 1 گرم، چربی 4 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 8 میلی گرم، 

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید