مواد داخلی: روغن را روی حرارت متوسط قرار دهید و پیازها را تفت دهید. بعد رب گوجه فرنگی را بیفزایید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. شعله را کم کرده و گوشت را بیفزایید. تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. بعد برنج و ادویه ها را اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا 5 دقیقه بپزد. بعد از روی حرارت بردارید و جعفری خردشده را بیفزایید.
آماده کردن پیازها: پیازها را پوست بگیرید. سر و ته آن ها را جداکنید. پیازها را از بالا تا پایین یک برش عمودی بدهید اما کامل به دو نیم تقسیم نکنید. آب را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. پیازها را در آن بگذارید و ده دقیقه یا تا زمانی که پیازها نرم شوند بگذارید بپزند. سپس آبکش کرده و بگذارید پیازها کمی سرد شوند. سپس لایه های پیازها را از هم جدا کنید.
یک قاشق غذاخوری از مواد داخلی را در هر لایه پیاز بگذارید و آن را به آرامی بپیچید.
پیازهای پرشده را در سینی فر بچینید.
برای تهیه سس، مواد اولیه ذکر شده را با هم مخلوط کنید.
سس آماده را روی دلمه ها بریزید.
دلمه ها را در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید یا تا زمانی که روی پیازها طلائی شده و سس تا حد زیادی جذب دلمه ها شود.
می توانید این دلمه ها را با آبلیمو سرو کنید.