دلمه پیاز

یک غذای ترکی کم کلسترول

متعلق به دسته های

یک غذای ترکی کم کلسترول

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری

  • پیاز متوسط خردشده: 1 عدد

  • گوشت چرخکرده: 225 گرم

  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

  • برنج پخته: 1 و نیم لیوان

  • فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری

  • فلفل قرمز: 1 قاشق چایخوری

  • نعنا خشک: 1 قاشق چایخوری

  • نمک: 1 قاشق چایخوری

  • جعفری خردشده: 1/2 لیوان

دلمه

  • پیاز متوسط قرمز یا سفید: 8 عدد

سس

  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

  • نعنا خشک: 1 قاشق چایخوری

  • آب: 1 و نیم لیوان

  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • مواد داخلی: روغن را روی حرارت متوسط قرار دهید و پیازها را تفت دهید. بعد رب گوجه فرنگی را بیفزایید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. شعله را کم کرده و گوشت را بیفزایید. تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. بعد برنج و ادویه ها را اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا 5 دقیقه بپزد. بعد از روی حرارت بردارید و جعفری خردشده را بیفزایید.

  • آماده کردن پیازها: پیازها را پوست بگیرید. سر و ته آن ها را جداکنید. پیازها را از بالا تا پایین یک برش عمودی بدهید اما کامل به دو نیم تقسیم نکنید. آب را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. پیازها را در آن بگذارید و ده دقیقه یا تا زمانی که پیازها نرم شوند بگذارید بپزند. سپس آبکش کرده و بگذارید پیازها کمی سرد شوند. سپس لایه های پیازها را از هم جدا کنید.

  • یک قاشق غذاخوری از مواد داخلی را در هر لایه  پیاز بگذارید و آن را به آرامی بپیچید.

  • پیازهای پرشده را در سینی فر بچینید.

  • برای تهیه سس، مواد اولیه ذکر شده را با هم مخلوط کنید.

  • سس آماده را روی دلمه ها بریزید.

  • دلمه ها را در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت  30 دقیقه بپزید یا تا زمانی که روی پیازها طلائی شده و سس تا حد زیادی جذب دلمه ها شود.

  • می توانید این دلمه ها را با آبلیمو سرو کنید.

یک غذای ترکی کم کلسترول

نکات

می توانید دلمه ها را در قابلمه بریزید و روی شعله گاز بپزید. فقط مراقب باشید سس کافی باشد و اگر نیاز بود سس بیشتری اضافه کنید.

این دلمه ها را می توانید تا سه روز در یخچال یا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 263 کالری، پروتئین 11.8 گرم، کربوهیدرات 31 گرم، قند 8.1 گرم، چربی 10.9 گرم، کلسترول 22.6 میلی گرم، سدیم 429.6 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید