خوروش گوشت و شلغم

یک خوروش که می توانید با نان، برنج یا حتی نودل سرو کنید.

خوروش گوشت و شلغم

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • نمک 1 قاشق غذاخوری
  • دارچین 2 قاشق چایخوری
  • فلفل 1/2 قاشق چایخوری
  • میخک 1/4 قاشق چایخوری
  • گوشت راسته 1350 گرم
  • روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط خردشده 1 عدد
  • سیر خردشده 3 حبه
  • آب گوشت 1 لیوان
  • گوجه فرنگی خردشده 900 گرم
  • هویچ خردشده متوسط 5 عدد
  • شلغم خردشده متوسط 2 عدد

دستور تهیه

  • نمک، دارچین، فلفل و میخک را مخلوط کنید.
  • مخلوط ادویه ها را روی گوشت بمالید.
  • روغن را روی حرارت متوسط قرار دید.
  • گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا قهوه ای شود.
  • پیاز و سیر را به گوشت بیفزایید و باز هم تفت دهید.
  • آبگوشت و گوجه فرنگی را اضافه کنید.
  • اجازه دهید بجوشد.
  • سپس هویچ و شلغم را بیفزایید.
  • دمای شعله را کاهش دهید و در ظرف را بگذارید و اجازه دهید روی حرارت بماند.
  • سپس گوشت را از تابه خارج کنید و ریش ریش کنید و با سس موجود در تابه و سبزیجات سرو کنید.
  • در صورت تمایل در زمان سرو روی آن ریحان بریزید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 318 کالری، پروتئین 35 گرم، کربوهیدرات 12.8 گرم، فیبر 3.1 گرم، چربی 10.7 گرم، چربی اشباع 3.2 گرم، کلسترول 98.9 میلی گرم، فولات 26.3 میکروگرم، منیزیم 36 میلی گرم، آهن 3.5 میلی گرم، پتاسیم 697 میلی گرم، سدیم 538 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید