خوراک میگو

یک وعده غذایی مدیترانه ای ساده و سریع

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • لیمو 3 عدد
  • روغن زیتون 1/2 لیوان
  • سیر خردشده 2 حبه
  • پاپریکا 1 قاشق چایخوری
  • پونه کوهی 1 قاشق چایخوری
  • پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری
  • پودر زیره 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک و مقدار به مقدار لازم
  • میگو 900 گرم
  • جعفری خردشده 3 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • دو عدد از لیموها را برش بزنید و برای سرو نگهدارید.
  • رنده پوست و آب یک عدد لیمو را در یک کاسه بریزید.
  • روغن زیتون، سیر، پاپریکا، پونه کوهی، پودر گشنیز، زیره، و فلفل قرمز را اضافه کنید.
  • نمک و فلفل بریزید.
  • میگو ا را با دستمال خشک کنید و در یک کاسه با سس آماده شده مخلوط کنید.
  • سپس میگوهای مزه دار شده را در سینی فر به صورت یک لایه ریخته و در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.
  • با جعفری خردشده و برش های لیمو سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 216 کالری، کربوهیدرات 5.7 گرم، پروتئین 16 گرم، چربی 14.9 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 142 میلی گرم، سدیم 719 میلی گرم، پتاسیم 212 میلی گرم، فیبر 1 گرم، قند 1.1 گرم، ویتامین آ 505 واحد، ویتامین سی 23.8 میلی گرم، کلسیم 83 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید