خمیر پای شکلات صبحانه

این خمیر ایتالیایی عالی را می توانید برای انواع پای، کوکی و تارت استفاده کنید.

متعلق به دسته های

خمیر پای شکلات صبحانه

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آردقنادی: 1/2 و 1/4 و 1/8 لیوان
  • پودر کاکائو: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری
  • شکر: 1/4 لیوان
  • نمک: 1/8 قاشق چایخوری
  • کره: 1/4 لیوان و یک و نیم قاشق غذاخوری
  • شکلات صبحانه: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر گردو: 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، شکر، نمک و کره را در غذاساز بریزید یا به کمک چنگال مخلوط کنید تا شن مانند شود.
  • تخم مرغ، شکلات صبحانه و پودر فندق را اضافه کنید و مخلوط کنید.
  • خمیر را به یک سطح آردپاشی شده منتقل کرده و کمی ورز دهید تا خمیر نرمی بدست آید.
  • خمیر را در کیسه پلاستیکی به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه یک خمیر پای کافیست. انرژی 1243 کالری، پروتئین 19 گرم، کربوهیدرات 153 گرم، فیبر رژیمی 8 گرم، قند 60 گرم، چربی 64 گرم، چربی اشباع 36 گرم، کلسترول 203 میلی گرم، ویتامین آ 1535 واحد، ویتامین سی 0.7 میلی گرم، کلسیم 179 میلی گرم، آهن 8.2 میلی گرم، سدیم 450 میلی گرم، پتاسیم 538 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید