توپ های انرژی

میان وعده های غنی از پلی فنل ها که به کاهش التهاب کمک می کند

متعلق به دسته های

توپ های انرژی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • خرما بدون هسته 1 لیوان
  • آلبالو خشک 1/3 لیوان
  • کره بادام یا بادام زمینی 1/2 لیوان
  • ماست یونانی 1/4 لیوان
  • پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • جودوسر پرک 1 و 1/3 لیوان
  • شکلات تلخ 30 گرم
  • دارچین 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • خرما، آلبالو خشک، را در یک ظرف بریزید.
  • آب جوش را روی آن بریزید.
  • اجازه دهید ده دقیقه بماند.
  • سپس آبکش کنید.
  • سپس خرما و آلبالو را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
  • کره بادام یا بادام زمینی، ماست، پودر کاکائو، وانیل و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.
  • جودوسر پرک را هم در این مرحله بریزید و باز مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند.
  • اگر لازم بود یک قاشق غذاخوری آب بیفزایید.
  • مخلوط را در یک ظرف ریخته و روی آن را بپوشانید و به مدت ده دقیقه در یخچال قرار دهید.
  • از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته و در دست به شکل توپ در آورید و روی یک کاغذ روغنی قرار دهید.
  • شکلات را به روش بن ماری یا در مایکروویو ذوب کنید.
  • توپ ها را در شکلات ذوب شده قرار دهید و روی آن ها دارچین بپاشید.
  • دست کم به مدت ده دقیقه در یخچال قرار دهید.

نکات

این توپ ها را می توانید تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 30 توپ کافیست. به ازای هر سه توپ: انرژی 203 کالری، چربی 9 گرم، چربی اشباع 1 گرم، کربوهیدرات 28 گرم، قند 16 گرم، پروتئین 5 گرم، فیبر 4 گرم، سدیم 122 میلی گرم، پتاسیم 301 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید