ترشی بامیه

یک تعادل خوب بین ترشی و شیرینی

متعلق به دسته های

  • چاشنی
ترشی بامیه

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • بامیه تازه کوچک: 670 گرم
  • فلفل تند: 2 عدد
  • سیر نصف شده بدون پوست: 2 حبه
  • دانه شوید: 4 قاشق چایخوری
  • دانه خردل: 4 قاشق چایخوری
  • سرکه سیب: 3 لیوان
  • آب: 1 لیوان
  • شکر: 4 قاشق غذاخوری
  • نمک: 2 و نیم قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • بامیه، چیلی، سیر، دانه شوید و دانه خردل را در ظرف شیشه ای تمیز بریزید.
  • سرکه، آب، شکر و نمک را در یک ظرف روی حرارت بجوش آورید تا شکر و نمک حل شوند.
  • سپس از روی حرارت بردارید.
  • مخلوط سرکه داغ را روی مواد داخل شیشه ها بریزید.
  • دوسانتیمتر بالای شیشه ها را خالی بگذارید.
  • در شیشه ها را ببنید و اجازه دهید در دمای اتاق خنک شوند و سپس دست کم یک روز در یخچال قرار دهید بعد از یک روز ترشی شما آماده است.

نکات

این ترشی را می توانید تا دو ماه در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

به ازای هر دو تا سه بامیه: انرژی 14 کالری، پروتئین 1 گرم، کربوهیدرات 3 گرم، فیبر 1 گرم، قند 1 گرم، ویتامین آ 208 واحد، ویتامین سی 7 میلی گرم، سدیم 94 میلی گرم، منیزیم 19 میلی گرم، پتاسیم 95 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید