تخم مرغ ایتالیایی

یک صبحانه یا شام ساده

متعلق به دسته های

تخم مرغ ایتالیایی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • سرکه سفید: 1/4 لیوان
  • روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری
  • پیازچه خردشده: 1 عدد
  • سیر خردشده: 1 حبه
  • کدوسبز خردشده: 450 گرم
  • گوجه فرنگی گیلاسی خردشده: 300 گرم
  • ریحان تازه خردشده: 3 قاشق غذاخوری
  • سرکه بالزامیک: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل: کمی
  • تخم مرغ بزرگ: 8 عدد
  • نان سبوس دار: 8 عدد
  • پنیر پارمسان رنده شده: 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • در یک قابلمه کوچک حدود 5 سانتیمتر آب بریزید و اجازه دهید بجوشد.
  • سرکه را به آب اضافه کنید.
  • روغن را روی حرارت ملایم قرار داده، پیازچه و سیر را اضافه کرده و تفت دهید.
  • کدوسبز و گوجه فرنگی را تفت دهید تا نرم شوند.
  • سپس از روی حرارت برداشته، ریحان، سرکه بالزامیک، نمک و فلفل را اضافه کنید.
  • دمای آب در حال جوش را کم کنید اما آب همچنان باید در حال حباب زدن باشد.
  • یک تخم مرغ را در یک کاسه کوچک بشکنید. آب را با قاشق یک هم بزنید و گرداب ایجاد کنید و تخم مرغ را در آن بریزید.
  • مراقب باشید زرده تخم مرغ در آب پخش نشود. حدود 4 دقیقه در آب بماند تا سفت شود. سپس از آب خارج کنید و روی دستمال قرار دهید تا آب آن گرفته شود.
  • باقی تخم مرغ ها را نیز به همین صورت آماده کنید.
  • برای سرو، روی نان مخلوط سبزیجات بریزید به همراه یک تخم مرغ. روی آن پنیر بریزید و کمی ریحان نیز بپاشید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 330 کالری، پروتئین 21.3 گرم، کربوهیدرات 31.1 گرم، فیبر رژیمی 4.7 گرم، قند 6.8 گرم، چربی 14 گرم، چربی اشباع 4 گرم، کلسترول 374 میلی گرم، ویتامین آ 1343 واحد، ویتامین سی 27.7 میلی گرم، فولات 84.4 میکروگرم، کلسیم 107.3 میلی گرم، آهن 2.5 میلی گرم، منیزیم 41 میلی گرم، سدیم 681 میلی گرم، پتاسیم 575.3 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید