تارت کدوحلوایی و گاناش شکلاتی

ترکیب عالی از شکلات و ادویه ها

متعلق به دسته های

  • شیرینی/شکلات

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

پایه تارت

  • آرد: 1 لیوان
  • شکر: 3/4 لیوان
  • کاکائو: 1/2 لیوان
  • ادویه پای کدوحلوایی: 1 قاشق چایخوری (برای طرزتهیه ادویه پای کدوحلوایی خانگی کلیک کنید)
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • کره ذوب شده: 1/2 لیوان

فیلینگ

  • پوره کدوحلوایی: 420 گرم
  • تخم مرغ بزرگ: 3 عدد
  • شکر قهوه ای: 3/4 لیوان
  • رنده پوست پرتال: 2 قاشق چایخوری
  • ادویه پای کدوحلوایی: 2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • خامه: 1/2 لیوان

گاناش

  • شکلات خردشده: 3/4 لیوان
  • خامه: 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • برای تهیه پایه، در یک کاسه، آرد، شکر، پودر کاکائو، ادویه پای کدوحلوایی و نمک را مخلوط کنید.
  • کره خرد کرده و در مخلوط آرد بریزید و با انگشت مخلوط کنید تا حالت کرامبل پیدا کند.
  • مواد را در یک قالب 22 سانتیمتری بریزید و کف قالب فشرده کنید.
  • قالب را ده دقیقه در فر قرار دهید.
  • سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود.
  • برای تهیه فیلینگ، در یک کاسه دیگر، پوره کدوحلوایی، تخم مرغ ها، شکر قهوه ای و رنده پوست پرتقال، ادویه پای کدوحلوایی و نمک را مخلوط کنید.
  • خامه را به آهستگی اضافه کنید و مواد را روی پایه پخته شده بریزید.
  • قالب را مجدد به مدت 15 دقیقه در گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و 40 تا 45 دقیقه بپزید. سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود.
  • برای تهیه گاناش، خامه را روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید. شکلات ها را در یک کاسه بریزید و خامه داغ را روی آن بریزید و اجازه دهید چند دقیقه بماند و سپس هم بزنید تا شکلات در خامه ذوب شده و مخلوط نرمی بدس آید.
  • گاناش آماده شده را روی تارت بریزید و اجازه دهید در یخچال بماند و گاناش کمی خودش را بگیرد.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 551 کالری، چربی 30 گرم، چربی اشباع 18 گرم، کلسترول 134 میلی گرم، سدیم 358 میلی گرم، کربوهیدرات 70 گرم، قند 50 گرم، فیبر 4 گرم، پروتئین 7 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید