برای تهیه پایه، در یک کاسه، آرد، شکر، پودر کاکائو، ادویه پای کدوحلوایی و نمک را مخلوط کنید.
کره خرد کرده و در مخلوط آرد بریزید و با انگشت مخلوط کنید تا حالت کرامبل پیدا کند.
مواد را در یک قالب 22 سانتیمتری بریزید و کف قالب فشرده کنید.
قالب را ده دقیقه در فر قرار دهید.
سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود.
برای تهیه فیلینگ، در یک کاسه دیگر، پوره کدوحلوایی، تخم مرغ ها، شکر قهوه ای و رنده پوست پرتقال، ادویه پای کدوحلوایی و نمک را مخلوط کنید.
خامه را به آهستگی اضافه کنید و مواد را روی پایه پخته شده بریزید.
قالب را مجدد به مدت 15 دقیقه در گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و 40 تا 45 دقیقه بپزید. سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود.
برای تهیه گاناش، خامه را روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید. شکلات ها را در یک کاسه بریزید و خامه داغ را روی آن بریزید و اجازه دهید چند دقیقه بماند و سپس هم بزنید تا شکلات در خامه ذوب شده و مخلوط نرمی بدس آید.
گاناش آماده شده را روی تارت بریزید و اجازه دهید در یخچال بماند و گاناش کمی خودش را بگیرد.
نکات
ارزش غذایی
این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 551 کالری، چربی 30 گرم، چربی اشباع 18 گرم، کلسترول 134 میلی گرم، سدیم 358 میلی گرم، کربوهیدرات 70 گرم، قند 50 گرم، فیبر 4 گرم، پروتئین 7 گرم