بیسکویت خانگی بدون گلوتن

یک میان وعده سالم برای شما و کودکانتان

متعلق به دسته های

بیسکویت خانگی بدون گلوتن

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آرد جودوسر: 1 و نیم لیوان (به نکات توجه فرمایید)
  • آرد بادام نرم: 1/4 لیوان
  • بکینگ پودر: 1 و نیم قاشق چایخوری
  • نمک: 1/8 قاشق چایخوری
  • شکر یا شیرین کننده کم کالری دلخواه: 1/3 تا 1/2 لیوان
  • دارچین: 1/4 قاشق چایخوری
  • کره سرد خردشده: 3 قاشق غذاخوری
  • شیر سرد: 6 قاشق غذاخوری
  • عسل: 1 قاشق غذاخوری
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک سینی فر بزرگ را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.
  • در یک کاسه بزرگ آرد جودوسر، آرد بادام، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید و الک کنید. شکر و دارچین را اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
  • کره سرد خرد شده اضافه کرده و با نوک انگشت مخلوط کنید تا شن مانند شود.
  • سپس شیر سرد، عسل و وانیل را اضافه کنید. با سرعت متوسط همزن مخلوط کنید.
  • خمیر را با دست مخلوط کنید تا گلوله نرمی به دست آید. خمیر را در پلاستیک بپیچید و به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال تا خنک شود.
  • پس از سرد شدن خمیر، خمیر را روی سطحی که به خوبی آرد جو پاشی شده شده است قرار دهید.
  • پوشش پلاستیکی را روی خمیر قرار دهید. سپس با استفاده از وردنه خمیر را به شکل یک مستطیل بزرگ به ضخامت حدود نیم سانتیمتر باز کنید
  • خمیر را با دقت روی ورقه پخت برگردانید. از یک چاقوی تیز یا کاتر شیرینی پزی خمیر را به مربع های 7 در 7 سانتیمتری برش دهید. خمیر اضافی را به آرامی جدا کنید.
  • با استفاده از چنگال، بیسکویت ها را سوراخ کنید.
  • در صورت تمایل، روی بیسکویت ها کمی شکر بپاشید.
  • سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید. به مدت 7 دقیقه بپزید، قالب را بچرخانید و 7 تا 8 دقیقه دیگر (در مجموع 13 تا 15 دقیقه) یا تا زمانی که بیسکویت ها طلایی و سفت شوند بپزید.
  • قبل از اینکه بیسکویت ها را از سینی جدا کنید، اجازه دهید تا خنک شوند.

نکات

برای ترد ماندن بیشتر بیسکویت ها، خمیر را قبل از پخت بسیار نازک و به ضخامت دو میلیمتر باز کنید. زمان پخت بسته به ضخامت متفاوت است، مراقب باشید تا بیش از حد پخته نشوند.

برای تهیه آرد جودوسر، جودوسر پرک را در غذاساز یا آسیاب پودر کرده و استفاده کنید.

ارزش غذایی

به ازای هر بیسکویت: انرژی 65 کالری، قند 5 گرم، سدیم 55 میلی گرم، چربی 2.2 گرم، چربی اشباع 1 گرم، کربوهیدرات 8.5 گرم، پروتئین 1 گرم، کلسترول 3.6 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید