بیسکاتی بادام و موکا

یک میان وعده ایتالیایی ساده و آسان با ترکیب قهوه و شکلات

متعلق به دسته های

بیسکاتی بادام و موکا

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کره همدمای محیط: 1/4 لیوان
  • شکر: 3/4 لیوان
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
  • آرد: 1 و 3/4 لیوان
  • بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • پودر قهوه فوری (نسکافه): 2 قاشق چایخوری
  • چیپس شکلاتی یا شکلات خردشده: 3/4 لیوان
  • بادام پرک: 1/4 تا 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • کره و شکر را خوب با کمک همزن یا غذاساز هم بزنید.
  • وانیل را اضافه کنید.
  • تخم مرغ ها را یکی یکی بیفزایید.
  • در یک ظرف دیگر، آرد، بکینگ پودر، پودر قهوه را با هم مخلوط کرده و به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.
  • سپس چیپس شکلاتی و بادام را اضافه کنید.
  • خمیر نسبتا چسبنده خواهد بود. خمیر را در یک کیسه پلاستیکی به مدت دست کم 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
  • خمیر را از یخچال خارج کرده و دو رول استوانه ای 23 سانتیمتری با آن درست کنید.
  • لوله های استوانه ای را در سینی فر که کاغذ روغنی دارد بگذارید و در فر گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 35 دقیقه قرار دهید تا طلائی شود.
  • سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید 10 دقیقه سرد شود.
  • دمای فر را به 135 درجه سانتیگراد کاهش دهید.
  • استوانه ها را برش های عرضی به ضخامت 2 سانتیمتر بزنید و آنها را روی کاغذ روغنی قرار داده و ده دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا خشک شوند.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 32 بیسکاتی کافیست. به ازای هر بیسکاتی: انرژی 90 کالری، پروتئین 2 گرم، کربوهیدرات 12 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 6 گرم، چربی 4 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 16 میلی گرم، ویتامین آ 63 واحد، کلسیم 13 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 18 میلی گرم، پتاسیم 56 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید