بلوندی کره بادام زمینی بدون آرد

یک میان وعده بدون گلوتن و با پروتئین خوب

بلوندی کره بادام زمینی بدون آرد

مواد اولیه

  • آرد بادام: 3/4 لیوان

  • بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری

  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری

  • کره نرم شده: 4 قاشق غذاخوری

  • کره بادام زمینی: 3/4 لیوان

  • تخم مرغ: 2 عدد

  • شکر قهوه ای یا شیرین کننده بدون کالری: 3/4 لیوان

  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

  • شکلات یا چیپس شکلاتی تلخ: 1 لیوان

دستور تهیه

  • فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  • روی سینی فر کاغذ روغنی بندازید.

  • در یک ظرف، آرد بادام، بکینگ پودر، نمک را مخلوط کنید.

  • در یک کاسه دیگر، کره و کره بادام زمینی را با همزن مخلوط کنید تا رنگ آن روشن و کرمی شود.

  • تخم مرغ ها را اضافه کنید.

  • شکرقهوه ای و وانیل را بیفزایید و خوب مخلوط کنید.

  • مخلوط آرد را به تدریج به مخلوط کره اضافه کنید. بیش از حد هم نزنید.

  • شکلات خرد شده یا چیپس شکلاتی را اضافه کنید.

  • مخلوط را در ظرفی که کاغذ روغنی انداخته اید بریزید.

  • 30 تا 35 دقیقه در فر بپزید. با خلال دندان چک کنید اگر تمیز بیرون آمد پخته است.

نکات

—-

ارزش غذایی

این مواد برای تهیه 24 برش کافیست. به ازای هر برش: انرژی 156 کالری، پروتئین 3 گرم، کربوهیدرات 13 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 10 گرم، چربی 10 گرم، چربی اشباع 4 گرم، کلسترول 18 میلی گرم، ویتامین آ 80 واحد، کلسیم 49 میلی گرم، آهن 0.5 میلی گرم، سدیم 93 میلی گرم، پتاسیم 130 میلی گرم

منبع: 

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید