بشقاب کینوا و سبزیجات

یک ناهار که می توانید آخر هفته تهیه کرده و در روزهای شلوغ کاری بدون نیاز به گرم کردن استفاده کنید.

متعلق به دسته های

بشقاب کینوا و سبزیجات

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

سس

  • پودر سیر: 1/4 قاشق چایخوری
  • پودر پیاز: 1/4 قاشق چایخوری
  • شوید خشک: 1/2 قاشق چایخوری
  • جعفری خشک: 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • ارده: 1/4 لیوان
  • آب گرم: 1/4 لیوان
  • آبلیمو: 3 قاشق غذاخوری

کینوا

  • کینوا: 1 لیوان
  • آب: 1/75 لیوان

سبزیجات

  • گوجه فرنگی گیلاسی: 12 عدد
  • قارچ: 220 گرم
  • کدوسبز: 2 عدد
  • پیاز قرمز: 1 عدد
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • آویشن: 1 قاشق چایخوری
  • پودر سیر: 1/4 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • اسفناج تازه: 4 لیوان
  • حمص: 1/2 لیوان (برای تهیه حمص خانگی کلیک کنید) (اختیاری)

دستور تهیه

  • ابتدا سس را تهیه کنید.
  • در یک کاسه کوچک، پودر سیر، پودر پیاز، شوید، جعفری، نمک، فلفل، ارده، آب، و آب لیمو را ترکیب کنید.
  • سس را در یخچال قرار دهید در حالی که بقیه سالاد را آماده می کنید.
  • شروع به پخت کینوا کنید.
  • کینوا را با آب بشویید.
  • سپس کینوا را در یک قابلمه کوچک قرار دهید و 1.75 لیوان آب اضافه کنید.
  • روی آن یک درپوش قرار دهید، حرارت را بر روی حداکثر قرار دهید و به جوش بیاورید. بعد از رسیدن به جوش، حرارت را به حداقل ببرید و به مدت 15 دقیقه بگذارید بجوشد.
  • پس از 15 دقیقه شعله را خاموش کرده و آن را با درپوش بگذارید تا به مدت پنج دقیقه استراحت کند.
  • کینوا را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
  • فر را به دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • گوجه گیلاسی را روی یک سینی بزرگ پهن کنید. پیاز را به نوارهایی با ضخامت نیم سانتیمتر برش دهید.
  • کدو سبز را به دایره‌هایی با ضخامت نیم سانتیمتر برش دهید.
  • قارچ‌ها را به دو نصف تقسیم کنید.
  • مخلوط سبزیجات را به صورت یک لایه روی سینی پخت بگذارید.
  • روغن زیتون، آویشن، پودر سیر و نمک را به سبزیجات اضافه کنید. از دستان خود برای مخلوط کردن سبزیجات و ادویه‌ها استفاده کنید تا سبزیجات به خوبی با روغن پوشانده شوند.
  • سبزیجات را در فر ‌گرم‌شده بگذارید و هر 15 دقیقه یک بار آنها را هم بزنید تا لبه سبزیجات قهوه‌ای شوند.
  • سبزیجات را حدود 10 دقیقه به دمای اتاق خنک شوند.
  • یک لیوان از اسفناج را در هر کاسه قرار دهید.
  • روی آن یک دوم لیوان کینوای پخته و خنک را اضافه کنید.
  • سبزیجات کبابی را بین ظرف ها تقسیم کرده و 2 قاشق غذاخوری از حمص را به هر کاسه اضافه کنید.
  • سس را بین چهار ظرف تقسیم کنید.

نکات

این سالاد و سس را تا 4 روز می توانید در یخچال نگه دارید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 395 کالری، کربوهیدرات 52 گرم، پروتئین 16 گرم، چربی 20 گرم، سدیم 468 میلی گرم، فیبر 12 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید