برگر عدس و زیره

وعده غذایی غنی از پروتئین گیاهی  و فیبر

متعلق به دسته های

برگر عدس و زیره

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آب: 2 و 1/4 لیوان
  • عدس قرمز: 1 لیوان
  • بلغور ریز: 1 لیوان
  • نمک: 1 و نیم قاشق چایخوری
  • روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
  • پیاز خردشده: 1 عدد بزرگ
  • پودر زیره: 1 قاشق غذاخوری
  • پودر چیلی: 1 قاشق غذاخوری (برای طرزتهیه پودر چیلی خانگی کلیک کنید)
  • تخم مرغ: 1 عدد بزرگ
  • پیازچه خردشده: 6 عدد
  • جعفری تازه خردشده: 3 قاشق غذاخوری
  • نان لواش: 8 برش
  • مایونز: 8 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • دو لیوان آب و عدس را روی حرارت بجوش آورید. سپس دمای شعله را کم کرده اجازه دهید بدون در بجوشد تا عدس بپزد.
  • سپس از روز حرارت برداشته و بلغور را همراه نمک بیفزایید و در ظرف را بگذارید و اجازه دهید حدود 20 دقیقه بماند تا بلغور بپزد و آب را جذب کند.
  • همزمان، دو قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت متوسط بگذارید و پیاز را تفت دهید.
  • سپس پودر زیره و پودر چیلی را اضافه کنید و تفت دهید.
  • سپس از روی حرارت بردارید.
  • مخلوط پیاز را به مخلوط عدس اضافه کنید.
  • تخم مرغ، پیازچه، جعفری و یک دوم قاشق چایخوری نمک را هم بیفزایید.
  • اگر مواد خشک بود یک چهارم لیوان آب را یک قاشق یک قاشق به مخلوط اضافه کنید.
  • از مواد 8 دایره با ضخامت دو سانتیمتری درآورید.
  • تابه را روی حرارت قرار داده و 4 قاشق غذاخوری روغن در آن بریزید.
  • برگرها را در آن بپزید.
  • برگرها را در نان لواش و همراه مایونز و در صورت تمایل همراه گوجه و پیاز سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 434 کالری، چربی 23 گرم، چربی اشباع 2 گرم، سدیم 780 میلی گرم، کربوهیدرات 24 گرم، فیبر 16 گرم، پروتئین 16 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید