صفحه اصلی » غذای اصلی » ناهار/شام » برنج سبز با پستو
یک ناهار یا شام سبک، ساده و سالم
متعلق به دسته های
دیابت
بدون گلوتن
گیاهخواری
تبدیل واحدهای اندازه گیری
پستو
گردو: 1/3 لیوان
سیر: 1 حبه
ریحان تازه: 1 لیوان
روغن زیتون: 1/2 لیوان
پنیر پارمسان رنده شده: 1/2 لیوان
نمک و فلفل: به مقدار کافی
برنج
برنج پخته: 2 لیوان
گوجه فرنگی گیلاسی: 1/2 لیوان
پنیرفتا یا صبحانه: 1/2 لیوان
تخم مرغ پخته: 2 عدد
در غذاساز یا مخلوط کن، همه مواد لازم برای تهیه پستو را بریزید و خوب مخلوط کنید.
در یک ظرف دیگر، برنج پخته و پستو آماده را مخلوط کنید این کار را تا زمانی که هنوز برنج گرم است انجام دهید.
می توانید مخلوط برنج و پستو را در یک ظرف ریخته و گوجه های نصف شده و پنیررا روی آن قرار دهید.
یا می توانید از یک گوجه بزرگ بجای گوجه گیلاسی استفاده کنید داخل آن را خالی کنید و برنج را در گوجه بریزید و روی آن پنیر قرار دهید.
می توانید بجای پنیر، از تخم مرغ پخته استفاده کنید.
این غذا را می توانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید.
این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 371 کالری، پروتئین 9.5 گرم، کربوهیدرات 38.9 گرم، فیبر رژیمی 1.2 گرم، قند 0.8 گرم، چربی 20.3 گرم، چربی اشباع 5 گرم، کلسترول 16 میلی گرم، کلسیم 163 میلی گرم، آهن 0.7 میلی گرم، سدیم 205 میلی گرم، پتاسیم 123 میلی گرم
منبع: