برنج سبز با پستو

یک ناهار یا شام سبک، ساده و سالم

متعلق به دسته های

برنج سبز با پستو

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

پستو

  • گردو: 1/3 لیوان

  • سیر: 1 حبه

  • ریحان تازه: 1 لیوان

  • روغن زیتون: 1/2 لیوان

  • پنیر پارمسان رنده شده: 1/2 لیوان

  • نمک و فلفل: به مقدار کافی

برنج

  • برنج پخته: 2 لیوان

  • گوجه فرنگی گیلاسی: 1/2 لیوان

  • پنیرفتا یا صبحانه: 1/2 لیوان

  • تخم مرغ پخته: 2 عدد

دستور تهیه

  • در غذاساز یا مخلوط کن، همه مواد لازم برای تهیه پستو را بریزید و خوب مخلوط کنید.

  • در یک ظرف دیگر، برنج پخته و پستو آماده را مخلوط کنید این کار را تا زمانی که هنوز برنج گرم است انجام دهید.

  • می توانید مخلوط برنج و پستو را در یک ظرف ریخته و گوجه های نصف شده و پنیررا روی آن قرار دهید.

  • یا می توانید از یک گوجه بزرگ بجای گوجه گیلاسی استفاده کنید داخل آن را خالی کنید و برنج را در گوجه بریزید و روی آن پنیر قرار دهید.

نکات

می توانید بجای پنیر، از تخم مرغ پخته استفاده کنید.

این غذا را می توانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 371 کالری، پروتئین 9.5 گرم، کربوهیدرات 38.9 گرم، فیبر رژیمی 1.2 گرم، قند 0.8 گرم، چربی 20.3 گرم، چربی اشباع 5 گرم، کلسترول 16 میلی گرم، کلسیم 163 میلی گرم، آهن 0.7 میلی گرم، سدیم 205 میلی گرم، پتاسیم 123 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید