کره ذوب شده، بیسکویت پودر شده، پودر شکر و یک لیوان از کره بادام زمینی را با هم مخلوط کنید.
کف یک قالب 22 در 22 سانتیمتری کاغذ روغنی پهن کنید و مواد را در آن بریزید و خوب پهن کنید و با پشت قاشق یا لیوان فشار دهید.
چیپس شکلاتی یا شکلات خردشده را با یک چهارم لیوان از کره بادام زمینی باقیمانده مخلوط کرده و روی بخار آب ذوب کنید و یا دو دقیقه در مایکروویو قرار دهید و خوب با هم مخلوط کنید.
مخلوط شکلات را روی مخلوط بیسکویت در قالب بریزید و پهن کنید.
ظرف را به مدت دست کم یک ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس از یخچال خارج کرده 5 تا ده دقیقه در دمای اتاق بماند و برش بزنید.