بار جودوسر و چیپس شکلاتی

یک میان وعده سالم برای مدرسه و محل کار

بار جودوسر و چیپس شکلاتی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آب: 1/4 لیوان
  • پودر دانه چیا: 1 و نیم قاشق چایخوری
  • جودوسر پرک: 1 لیوان
  • آرد سبوس دار: 1 لیوان (نکات را ببینید)
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • کره همدمای محیط: 1/4 لیوان
  • شکر قهوه ای: 3/4 لیوان (نکات را ببینید)
  • شکر سفید: 1/3 لیوان
  • وانیل: 1 قاشق چایخوری
  • چیپس شکلاتی یا شکلات خردشده: 1 لیوان

دستور تهیه

  • آب، پودر دانه چیا را مخلوط کرده و اجازه دهید 20 دقیقه بماند.
  • یک دوم لیوان از جودوسر پرک را در غذاساز پودر کنید. آرد، نمک، و بکینگ پودر هم اضافه کرده و پودر کنید.
  • در یک ظرف دیگر، کره و شکر قهوه ای و سفید را با همزن مخلوط کنید.
  • وانیل و مخلوط آب و پودر چیا را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  • یک دوم لیوان از دو جوسر پرک و مخلوط آرد را اضافه کرده و با دور کند همزن مخلوط کنید.
  • سپس چیپس شکلاتی یا شکلات خردشده را بریزید.
  • خمیر را در یک قالب 22 در 32 سانتیمتری پهن کنید و به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که لبه ها طلائی شوند بپزید.
  • سپس به 24 قطعه برش بزنید.

نکات

برای تهیه پودر دانه چیا، می توانید دانه های چیا را آسیاب کنید.

می توانید بجای شکر قهوه ای هم از شکر سفید یا جانشین های کم کالری شکر استفاده نمایید.

بجای آرد سبوس دار می توانید از آردسفید استفاده کنید.

در صورت استفاده از جانشین های کم کالری شکر، این دستور برای، افراد مبتلا به دیابت و رژیم کتوژنیک فاز یک نیز مناسب است.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 24 برش کافیست. به ازای هر برش: انرژی 121 کالری، پروتئین 1.7 گرم، کربوهیدرات 20.3 گرم، فیبر رژیمی 1.3 گرم، قند 13.6 گرم، چربی 4.4 گرم، چربی اشباع 2.5 گرم، کلسترول 5.1 میلی گرم، ویتامین آ 90.6 واحد، فولات 1.1 میکروگرم، کلسیم 17.1 میلی گرم، آهن 0.6 میلی گرم، منیزیم 10 میلی گرم، سدیم 107.7 میلی گرم، پتاسیم 48.3 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید