اسپاگتی با سس گیاهی

اسپاگتی سریع، گیاهی و پرپتاسیم

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

دستور تهیه

  • گردو و قارچ‌ها را در یک غذاساز تا حدودی خرد کنید، اما توجه کنید که بیش از حد خرد نشوند.
  • ماکارونی را در آب جوش بپزید.
  • در حین پخت ماکارونی، روغن را در یک ماهیتابه گرم کنید. پیاز و سیر را اضافه کرده و به مدت ۸ دقیقه روی حرارت متوسط تا زمانی که پیازها طلایی شوند، تفت دهید.
  • مخلوط گردو را اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید؛ به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که قارچ‌ها به طور خفیفی سرخ شوند، بپزید.
  • کدوسبز را اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
  • سس مارینارا را اضافه کنید و به آرامی روی حرارت کم به جوش آورید.
  • در ظرف را گذاشته و به مدت ۵ دقیقه دیگر پخت کنید.
  • ماکارونی را آبکش کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید.
  • سس ماکارونی گرم را اضافه کنید و به طور یکنواختی هم بزنید.
  • در صورت تمایل با پنیر پارمزان و ریحان، تزئین کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر(1 و 2/3 لیوان): انرژی 500 کالری، چربی 24 گرم، چربی اشباع 3 گرم، سدیم 630 میلی گرم، کربوهیدرات 60 گرم، فیبر 5 گرم، قند 11 گرم، پروتئین 14 گرم، پتاسیم 750 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید