گردو و قارچها را در یک غذاساز تا حدودی خرد کنید، اما توجه کنید که بیش از حد خرد نشوند.
ماکارونی را در آب جوش بپزید.
در حین پخت ماکارونی، روغن را در یک ماهیتابه گرم کنید. پیاز و سیر را اضافه کرده و به مدت ۸ دقیقه روی حرارت متوسط تا زمانی که پیازها طلایی شوند، تفت دهید.
مخلوط گردو را اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید؛ به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که قارچها به طور خفیفی سرخ شوند، بپزید.
کدوسبز را اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
سس مارینارا را اضافه کنید و به آرامی روی حرارت کم به جوش آورید.
در ظرف را گذاشته و به مدت ۵ دقیقه دیگر پخت کنید.
ماکارونی را آبکش کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید.
سس ماکارونی گرم را اضافه کنید و به طور یکنواختی هم بزنید.
در صورت تمایل با پنیر پارمزان و ریحان، تزئین کنید.
نکات
ارزش غذایی
این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر(1 و 2/3 لیوان): انرژی 500 کالری، چربی 24 گرم، چربی اشباع 3 گرم، سدیم 630 میلی گرم، کربوهیدرات 60 گرم، فیبر 5 گرم، قند 11 گرم، پروتئین 14 گرم، پتاسیم 750 میلی گرم