برای تهیه سس: پوست لیمو را رنده کنید و 1/2 قاشق چایخوری از رنده پوست لیمو و 1 قاشق غذاخوری از آب آن را در یک کاسه بریزید.
بقیه مواد لازم سس را نیز اضافه کنید و هم بزنید. سس آماده را کناری بگذارید.
فر را در دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید.
سینه های مرغ را بین دو تکه پلاستیک قرار داده و با گوشتکوب بکوبید تا به ضخامت 1 سانتیمتر در آید.
در یک ظرف مایونز و 2 حبه سیر خرد شده را مخلوط کرده و مرغ ها را کاملا به آن آغشته کنید.
سپس پرک سوخاری، پنیر پارمسان، نمک و فلفل را مخلوط کرده و مرغ ها را در آن بزنید تا اطراف آن با سوخاری آغشته شود.
در یک کاسه دیگر، بروکلی، قارچ، گوجه، روغن و 4 حبه سیر خرد شده را به همراه 1/4 قاشق چایخوری نمک و فلفل مخلوط کنید.
مرغ ها را در یک طرف سینی فر قرار دهید و طرف دیگر مخلوط سبزیجات را بریزید.
به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که مرغ ها بپزند در فر قرار دهید.
وقتی از فر خارج کردید سس را روی مرغ ها و سبزیجات بریزید.
می توانید کمی شوید تازه خرد شده نیز روی آن ها بپاشید.