صفحه اصلی » غذای اصلی » صبحانه » گرانولا موز و زردچوبه
یک گرانولا ساده با طعم منحصر بفرد
متعلق به دسته های
دیابت
بدون گلوتن
گیاهخواری
ورزشی
جو دوسر پرک: 6 لیوان
بادام خرد شده: 1 لیوان
پودر زردچوبه: 1 قاشق غذاخوری
پودر دارچین: 1 قاشق چایخوری
نمک: کمی
موز له شده: 1 لیوان
ارده یا کره بادام زمینی: 1/4 لیوان
عسل: 1/2 لیوان
پودرهل: کمی (اختیاری)
فر را در دمای 180 درجه گرم کنید.
همه مواد خشک را در یک کاسه مخلوط کرده کناری بگذارید.
موز له شده، ارده و عسل را مخلوط کنید.
ترکیب موز را به مواد خشک اضافه کنید.
مواد را در سینی فر پهن کرده و به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر بپزید.
بهتراست هر ده دقیقه گرانولا را از فر بیرون آورده و هم بزنید.
گرانولا آماده را میتوانید تا دو هفته در ظرف در بسته در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
این مقدار برای تهیه 4 لیوان گرانولا کافیست. به ازای هر 1/4 لیوان: انرژی 185 کالری، پروتئین 5 گرم، کربوهیدرات 28 گرم، فیبر رژیمی 4 گرم، قند 8 گرم، چربی 7 گرم، چربی اشباع 1 گرم، کلسیم 38 میلی گرم، آهن 2 میلی گرم، سدیم 3 میلی گرم، پتاسیم 192 میلی گرم
منبع: