کاری عدس قرمز و گل کلم

غذای گیاهی کم کالری و کم چرب

کاری عدس قرمز و گل کلم

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • عدس قرمز: 1/2 لیوان
  • پیاز کوچک خردشده: 1 عدد
  • پودر کاری: 2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • زردچوبه: 1/4 قاشق چایخوری
  • آب: 2 لیوان
  • گوجه فرنگی خردشده: 390 گرم
  • گل کلم: 4 لیوان
  • روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری
  • زیره: 1 قاشق غذاخوری
  • سیر خردشده: 3 حبه
  • زنجبیل تازه خردشده: 2 قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز: 1/4 قاشق چایخوری
  • آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
  • گشنیز تازه خردشده: 1 قاشق غذاخوری
  • شکر: 1 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • عدس، پیاز، پودر کاری، نمک، زردچوبه، و آب را در یک ظرف روی حرارت کم قرار دهید تا بجوشد.
  • در ظرف را گذاشته و حدود 45 دقیقه به پخت ادامه دهید تا عدس ها نرم شده و سس غلیظ شود.
  • گوجه فرنگی و گل کلم را افزوده، در ظرف را بگذارید و تا گل کلم بپزد.
  • سپس از روی حرارت بردارید.
  • روغن را روی حرارت قرار دهید. زیره را کمی تفت دهید.
  • سیر و زنجبیل را افزوده و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
  • فلفل قرمز را هم بریزید و فورا ادویه های تفت داده شده را به مخلوط گل کلم اضافه کنید.
  • آبلیمو، گشنیز و شکر را بیفزایید و در صورت نیاز نمک و فلفل را اضافه کنید.

نکات

—–

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 177 کالری، پروتئین 9.7 گرم، کربوهیدرات 27.5 گرم، فیبر رژیمی 9.6 گرم، قند 7.2 گرم، چربی 4.8 گرم، چربی اشباع 0.5 گرم، ویتامین آ 644.6 واحد، ویتامین سی 70.5 میلی گرم، فولات 202.8 میکروگرم، کلسیم 76.3 میلی گرم، آهن 4.3 میلی گرم، منیزیم 61.6 میلی گرم، سدیم 335.6 میلی گرم، پتاسیم 825.6 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید