چگونه پودر نان تهیه کنیم؟

این پودر نان ساده را می توانید برای بافت دادن به برگرها و کوکوها و به عنوان آرد سوخاری استفاده کنید.

متعلق به دسته های

  • چاشنی
پودر نان

مواد اولیه

  • نان حجیم بیات

دستور تهیه

  • نان ها در غذاساز پودر کنید.

  • نان ها را به مدت 15 دقیقه در فر 125 درجه سانتیگراد بگذارید و هرچند دقیقه هم بزنید تا کمی تغییر رنگ دهند.

نکات

پودر نان را می توانید به مدت دو هفته در ظرف دربسته در کابینت و یا به مدت 4 ماه در فریزر نگهداری کنید.

می توانید به این پودر انواع ادویه ها را اضافه کرده و به عنوان آرد سوخاری استفاده کنید.

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید