صفحه اصلی » چاشنی » چگونه پودر نان تهیه کنیم؟
این پودر نان ساده را می توانید برای بافت دادن به برگرها و کوکوها و به عنوان آرد سوخاری استفاده کنید.
متعلق به دسته های
نان حجیم بیات
نان ها در غذاساز پودر کنید.
نان ها را به مدت 15 دقیقه در فر 125 درجه سانتیگراد بگذارید و هرچند دقیقه هم بزنید تا کمی تغییر رنگ دهند.
پودر نان را می توانید به مدت دو هفته در ظرف دربسته در کابینت و یا به مدت 4 ماه در فریزر نگهداری کنید.
می توانید به این پودر انواع ادویه ها را اضافه کرده و به عنوان آرد سوخاری استفاده کنید.
منبع: