صفحه اصلی » دستورهای خاص » گیاهخواری » چگونه فلفل دلمه کبابی درست کنیم؟
این فلفل دلمه های کبابی طعم دودی خوبی داشته و میتوان از آنها در تهیه سالادها، پاستا، پیتزا، سوپ و غذاهای دیگر استفاده کرد
متعلق به دسته های
می توانید فلفل ها را در ظرف در بسته تا یک هفته در یخچال یا در زیپ کیپ به مدت سه ماه در فریزر نگهداری کنیم.
می توان این فلفل کبابی های خوشمزه را در سالاد، روی پیتزا یا ساندویچ، پاستا، املت ها استفاده کرد.
این مقدار برای تهیه دو لیوان فلفل کبابی کافیست. به ازای هر لیوان: انرژی 92 کالری، پروتئین 6 گرم، کربوهیدرات 36 گرم، فیبر رژیمی 13 گرم، قند 25 گرم، ویتامین آ 18629 واحد، ویتامین سی 760 میلی گرم، کلسیم 42 میلی گرم، آهن 3 میلی گرم، سدیم 24 میلی گرم، پتاسیم 1255 میلی گرم
منبع: foodiecrush.com