چگونه فلفل دلمه کبابی تهیه کنیم؟

این فلفل دلمه های کبابی طعم دودی خوبی داشته و میتوان از آنها در تهیه سالادها، پاستا، پیتزا، سوپ و غذاهای دیگر استفاده کرد

متعلق به دسته های

  • گیاهخواری
فلفل دلمه کبابی

مواد اولیه

  • فلفل دلمه: 5 عدد

دستور تهیه

  • دمای فر را روی 220 درجه سانتیگراد قرار دهید. 
  • روی سینی فر فویل بیندازید. فلفل ها را روی آن قرار دهید و به مدت 30 دقیقه کبابی کنید تا پوست آنها تیره شود.
  • فلفل را از فر بیرون آورده و بگذارید سرد شود. پوست آنها را بگیرید. دانه ها را نیز دور بریزید. آنها را خرد کنید.

نکات

می توانید فلفل ها را در ظرف در بسته تا یک هفته در یخچال یا در زیپ کیپ به مدت سه ماه در فریزر نگهداری کنیم.

می توان این فلفل کبابی های خوشمزه را در سالاد، روی پیتزا یا ساندویچ، پاستا، املت ها استفاده کرد.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه دو لیوان فلفل کبابی کافیست. به ازای هر لیوان: انرژی 92 کالری، پروتئین 6 گرم، کربوهیدرات 36 گرم، فیبر رژیمی 13 گرم، قند 25 گرم، ویتامین آ 18629 واحد، ویتامین سی 760 میلی گرم، کلسیم 42 میلی گرم، آهن 3 میلی گرم، سدیم 24 میلی گرم، پتاسیم 1255 میلی گرم

منبع: foodiecrush.com

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید