پاستا مرغ و اسفناج همراه لیمو

یک وعده غذایی سریع و مغذی

متعلق به دسته های

پاستا مرغ و اسفناج همراه لیمو

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • پاستا: 220 گرم
  • روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
  • مرغ بدون پوست خردشده: 450 گرم
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/4 قاشق چایخوری
  • سیر خردشده: 4 حبه
  • آب و رنده پوست یک عدد لیمو
  • اسفناج تازه خردشده: 10 لیوان
  • پنیر پارمسان: 4 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • پاستا را پخته و آبکش کنید.
  • روغن را روی حرارت ملایم قرار دهید.
  • مرغ، نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت دهید تا بپزند.
  • سیر را بیفزایید.
  • رنده پوست لیمو و آبلیمو را اضافه کنید.
  • اسفناج ها و پاستا پخته شده را بریزید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید. در ظرف را بگذارید و چند دقیقه بماند تا اسفناج ها نرم شوند.

نکات

در زمان سرو روی پاستاها پنیر پارمسان بریزید.

ارزش غذایی

به ازای هر دو لیوان: انرژی 335 کالری، پروتئین 28.7 گرم، کربوهیدرات 24.9 گرم، فیبر رژیمی 2 گرم، قند 1.1 گرم، چربی 12.3 گرم، چربی اشباع 2.7 گرم، کلسترول 66.9 میلی گرم، ویتامین آ 7100 واحد، ویتامین سی 30.8 میلی گرم، فولات 154.8 میکروگرم، کلسیم 143.6 میلی گرم، آهن 3.3 میلی گرم، منیزیم 107.9 میلی گرم، سدیم 499.2 میلی گرم، پتاسیم 684.5 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید