مرغ و کلم بروکسل

این غذا منبع خوبی برای پروتئین و فیبر است.

متعلق به دسته های

مرغ و کلم بروکسل

مواد اولیه

  • کلم بروکسل: نیم کیلوگرم 
  • پیاز کوچک: 4 عدد 
  •  لیمو: 1 عدد
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر فلفل: 1/2 قاشق چایخوری
  • سیر: 1 حبه خرد شده
  • پاپریکا: 1 و نیم قاشق چایخوری
  • آویشن خشک: 1/2 قاشق چایخوری
  • ران مرغ کوچک: 4 عدد یا ران مرغ بزرگ بدون پوست: 2 عدد

دستور تهیه

  • فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. 
  • کلم بروکسل ها را از وسط دو نیم کرده و با پیازچه و لیمو و یک قاشق غذاخوری روغن و 1/4 چایخوری نمک و فلفل بر روی یک کاغذ روغنی مخلوط کنید.
  • سیر را با چاقو کامل خرد کنید و با 1/4 قاشق چایخوری نمک باقیمانده خوب مخلوط کنید.
  • مخلوط سیر و نمک را با پاپریکا، آویشن و 1 قاشق غذاخوری روغن باقیمانده  همراه 1/4 قاشق چایخوری فلفل باقیماده در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. مرغ ها را با این مخلوط کاملا آغشته کنید.
  • مرغ ها را در سینی فر روی کاغذ روغنی در کنار کلم بروکسل ها بگذارید.
  • سینی را در فر بگذارید تا زمانی که مرغ ها و کلم ها کاملا پخته شوند.

نکات

—–

ارزش غذایی

به ازای هر ران بزرگ یا دو ران کوچک: انرژی 544 کالری، پروتئین 47.7 گرم، کربوهیدرات 27 گرم، فیبر رژیمی 8.5 گرم، قند 6.5 گرم، چربی 28.8 گرم، چربی اشباع 6 گرم، کلسترول 25 میلی گرم، ویتامین آ 3179 واحد، فولات 168 میکروگرم، کلسیم 139 میلی گرم، آهن 5.9 میلی گرم، منیزیم 99.9 میلی گرم، سدیم 810 میلی گرم، پتاسیم 1413 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید