سینه مرغ پر شده با پنیر و فلفل دلمه

یک غذای کم کالری و کامل مدیترانه ای

سینه مرغ پر شده با پنیر و فلفل دلمه

مواد اولیه

  • پنیر فتا: 1/2 لیوان

  • فلفل دلمه کبابی: 1/2 لیوان (برای طرز کبابی کردن فلفل کلیک کنید)

  • اسفناج خرد شده: 1/2 لیوان

  • زیتون خرد شده: 1/4 لیوان

  • ریحانه تازه خرد شده: 1 قاشق غذاخوری

  • جعفری تازه خرد شده: 1 قاشق غذاخوری

  • سیر خرد شده: 2 حبه

  • سینه مرغ  بدون استخوان: 4 عدد

  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری

  • فلفل: 1/2 قاشق چایخوری

  • روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری

  • آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  • پنیر، فلفل کبابی، اسفناج، زتون، ریحان، جعفری و سیر را در یک ظرف مخلوط کنید.

  • با استفاده از چاقو سینه مرغ را از عرض برش بزنید. برش کامل نزنید به صورتی که سینه مرغ مانند یک جیب باز شود اما کاملا دو نیم نشود.

  • یک سوم از مخلوط پنیر را در داخل برش هر سینه مرغ  بگذارید و با خلال دندان لبه ها را محکم کنید.

  • اطراف مرغ ها را نمک و فلفل بزنید.

  • روغن را روی حرارت متوسط بگذارید.سینه مرغ ها را تفت دهید تا طلائی شوند.

  • بعد از تفت سینه های مرغ را در سینی فر بگذارید و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بگذارید تا بپزند.

  • بعد از پخت خلال های دندان را در آورده و روی مرغ ها آبلیمو بریزید.

نکات

—-

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر (1/2 سینه مرغ پرشده): انرژی 179 کالری، پروتئین 24.4 گرم، کربوهیدرات 1.9 گرم، فیبر رژیمی 0.1 گرم، قند 1.1 گرم، چربی 7.4 گرم، چربی اشباع 2.5 گرم، کلسترول 71 میلی گرم، ویتامین آ 1123 واحد، ویتامین سی 14.2 میلی گرم، فولات 10.9 میکروگرم، کلسیم 63.3 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، منیزیم 25.4 میلی گرم، سدیم 352 میلی گرم، پتاسیم 213.5 میلی گرم

منبع: 

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید