سوپ سه لوبیا و جو

سوپ عالی پرفیبر و کم چرب

متعلق به دسته های

سوپ سه لوبیا و جو

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن مایع (ترجیجا زیتون): 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز بزرگ خردشده: 1 عدد
  • ساقه کرفس خردشده: 1 بزرگ
  • هویچ خردشده: 1 بزرگ
  • آب: 9 لیوان
  • عصاره مرغ یا سبزیجات: 4 لیوان (برای طرز تهیه عصاره مرغ و عصاره سبزیجات خانگی کلیک کنید)
  • جو: 1/2 لیوان
  • لوبیا قرمز: 1/3 لیوان
  • لوبیا سفید: 1/3 لیوان
  • لوبیا چیتی: 1/3 لیوان
  • پودر چیلی یا فلفل: 1 قاشق غذاخوری
  • زیره: 1 قاشق چایخوری
  • آویشن: 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک: 3/4 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • روغن را روی حرارت متوسط قرار دهید.
  • پیاز، کرفس، و هویچ را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شود.
  • آب، عصاره، جو، لوبیاها، پودر چیلی، زیره، نمک و آویشن را اضافه کرده و اجازه دهید بجوشد. سپس شعله را کاهش دهید و به پخت ادامه دهید تا لوبیاها خوب بپزند.
  • حدود 2 ساعت تا 2 و نیم ساعت طول خواهد کشید.

نکات

این سوپ را می توانید تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر (1 و 1/3 لیوان): انرژی 205 کالری، پروتئین 8.8 گرم، کربوهیدرات 36.4 گرم، فیبر رژیمی 10.6 گرم، قند 3.4 گرم، چربی 3.2 گرم، چربی اشباع 0.5 گرم، ویتامین آ 2462.6 واحد، ویتامین سی 3.5 میلی گرم، فولات 110.1 میکروگرم، کلسیم 82.6 میلی گرم، آهن 2.9 میلی گرم، منیزیم 65.3 میلی گرم، سدیم 454.5 میلی گرم، پتاسیم 465.9 میلی گرم

دو واحد نشاسته، یک واحد سبزیجات، یک واحد گوشت، 1/2 واحد چربی

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید