صفحه اصلی » چاشنی » سس پستو
یک سس عالی برای پاستا و بسیاری دستورهای غذایی دیگر
متعلق به دسته های
برگ تازه ریحان: 3 لیوان
گردو خرد شده: 1 و نیم لیوان
سیر: 4 حبه
پنیر پارمسان رنده شده: 1/4 لیوان
روغن زیتون: 1 لیوان
نمک و فلفل: به اندازه لازم
همه مواد را در غذاساز ریخته و با هم مخلوط کنید.
—-
این مقدار برای 16 بار استفاده کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 199.4 کالری، پروتئین 2.4 گرم، کربوهیدرات 2 گرم، فیبر رژیمی 0.9 گرم، قند 0.3 گرم، چربی 21.1 گرم، چربی اشباع 2.8 گرم، کلسترول 1.1 میلی گرم، ویتامین آ 423 واحد، ویتامین سی 1.8 میلی گرم، فولات 16.3 میکروگرم، کلسیم 40.1 میلی گرم، آهن 0.7 میلی گرم، منیزیم 23 میلی گرم، سدیم 20 میلی گرم، پتاسیم 76.3 میلی گرم
منبع: