ران مرغ تست شده با سیب زمینی و کلم بروکسل

یک وعده غذایی اصلی پرپروتئین و کم چرب

متعلق به دسته های

ران مرغ تست شده با سیب زمینی و کلم بروکسل

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • عسل: 2 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع (ترجیحا زیتون): 4 قاشق چایخوری
  • آویشن: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/2 قاشق چایخوری
  • سیب زمینی خردشده: 450 گرم
  • کلم بروکسل خردشده: 450 گرم
  • ران مرغ: 4 عدد
  • کشمش: 3 قاشق غذاخوری
  • گردو خردشده: 3 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • در یک کاسه، عسل، یک قاشق چایخوری روغن، آویشن، 1/4 قاشق چایخوری نمک و 1/4 قاشق چایخوری فلفل مخلوط کنید.
  • در یک ظرف دیگر، سیب زمینی و کلم بروکسل را مخلوط کنید. یک قاشق غذاخوری از روغن را همراه 1/4 قاشق چایخوری نمک و 1/4 قاشق چایخوری فلفل روی آنها ریخته و مخلوط کنید.
  • روی سینی فر فویل بگذارید. مرغ ها را در وسط سینی بچینید و سبزیجات را در اطراف آن بگذارید.
  • سینی را به مدت 15 دقیقه در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  • بعد سینی را از فر بیرون بیاورید و مرغ ها و سبزیجات را زیر و رو کنید.
  • مخلوط عسل و روغن را با برس روی آنها بمالید.
  • سینی را مجدد به فر برگردانید و دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا مرغ ها بپزیند و سیب زمینی ها نرم شوند.
  • در زمان سرو روی آن ها گردو و کشمش بریزید.

نکات

—–

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 436 کالری، پروتئین 34 گرم، کربوهیدرات 45.3 گرم، فیبر رژیمی 8.7 گرم، قند 17.5 گرم، چربی 14.4 گرم، چربی اشباع 2.5 گرم، کلسترول 133 میلی گرم، ویتامین آ 15394 واحد، ویتامین سی 99.6 میلی گرم، فولات 88.8 میکروگرم، کلسیم 109 میلی گرم، آهن 3.6 میلی گرم، منیزیم 88.8 میلی گرم، سدیم 490.9 میلی گرم، پتاسیم 1149.5 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید