خوروش مرغ و لوبیاسفید

خوروش کم کالری و پرپروتئین

خوروش مرغ و لوبیاسفید

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • لوبیا سفید پخته: 225 گرم
  • عصاره مرغ: 3 لیوان (برای طرز تهیه عصاره مرغ خانگی کلیک کنید)
  • پیاز زرد خردشده: 1/2 لیوان
  • هویچ خردشده: 1/2 لیوان
  • رزماری: 1/2 قاشق چایخوری
  • پنیر پارمسان رنده شده: 1/4 لیوان
  • سینه مرغ با استخوان: 1 عدد (225 گرم)
  • اسفناج خردشده: 1 لیوان
  • آبلیمو: 1/2 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/4 قاشق چایخوری
  • روغن مایع (ترجیحا زیتون): 1 قاشق غذاخوری
  • جعفری: 1/8 لیوان

دستور تهیه

  • لوبیا، عصاره مرغ، پیاز، هویچ، رزماری را در قابلمه یا آرام پز بریزید.
  • مرغ را روی مواد قرار دهید.
  • در ظرف را بگذارید و دما را کاهش دهید تا لوبیا و مرغ ها پخته شوند.
  • مرغ ها را از قابلمه خارج کنید و بگذارید ده دقیقه سرد شود بعد ریش ریش کرده و استخوان ها را بیرون بیاورید.
  • مرغ های ریش شده را همراه اسفناج به قابلمه برگردانید و درظرف را بگذارید 20 تا 30 دقیقه دیگر بماند تا اسفناج پخته شود.
  • آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید.
  • در زمان سرو روی آن پنیر پارمسان و جعفری بریزید.

نکات

در زمان سرو روی خوروش پنیر پارمسان و جعفری بریزید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 220 کالری، پروتئین 20 گرم، کربوهیدرات 23 گرم، فیبر رژیمی 12 گرم، قند 2 گرم، چربی 4.2 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 30 میلی گرم، ویتامین آ 2200 واحد، ویتامین سی 8 میلی گرم، فولات 13 میکروگرم، کلسیم 91 میلی گرم، آهن 3 میلی گرم، منیزیم 65 میلی گرم، سدیم 220 میلی گرم، پتاسیم 700 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید