حمص

این حمص بافت خامه ای با تعادل خوبی از سیر، آبلیمو و ارده دارد و در کنار نان و سبزیجات لذت بخش است.

متعلق به دسته های

حمص

مواد اولیه

  • آبلیمو: 5 تا 6 قاشق غذاخوری
  • سیر: 2 حبه بزرگ
  • نمک: 1 و نیم قاشق چایخوری
  • نخود پخته: 3 لیوان
  • آب سرد: 6 تا 8 قاشق غذاخوری
  • ارده: 2/3 لیوان
  • پودر زیره: 1/2 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: 1/4 لیوان
  • جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
  • پاپریکا: کمی برای سرو

دستور تهیه

  • دی یک غذاساز، آبلیمو، نمک و سیر را مخلوط کنید. اجازه دهید ده دقیقه استراحت کند.
  • ارده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا نرم شود.
  • در همان حال که غذاساز روشن است آب سرد را کم کم اضافه می کنیم. 
  • نخود پخته، زیره و روغن زیتون را بیفزایید و حدود 5 دقیقه مخلوط کنید. در صورتیکه غلیظ بود مقدار دیگری آب سرد اضافه کنید.
  • در صورت نیاز نمک و آبلیمو بیشتری بزنید.
  • به ظرف سرو منتقل کنید و روی آن روغن زیتون، پاپریکا و جعفری بریزید.

نکات

حمص در کنار نان و سبزیجات مناسب است.

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 283 کالری، پروتئین 4.6 گرم، کربوهیدرات 22 گرم، فیبر رژیمی 6 گرم، قند 3 گرم، چربی 19 گرم، چربی اشباع 3 گرم، کلسترول 32 میلی گرم، ویتامین آ 74 واحد، ویتامین سی 6 میلی گرم، کلسیم 63 میلی گرم، آهن 3 میلی گرم، سدیم 449 میلی گرم، پتاسیم 289 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید