برگر عدس

برگر گیاهی پرپروتئین

متعلق به دسته های

برگر عدس

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • سیر خردشده: 1 حبه بزرگ
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • گردو بوداده: 1/2 لیوان
  • نان تست: 2 برش
  • آویشن: 1 قاشق چایخوری
  • پودر فلفل: 1/4 قاشق چایخوری
  • عدس پخته: 1 و نیم لیوان
  • سس گوجه فرنگی: 2 قاشق چایخوری
  • روغن کانولا: 3 قاشق چایخوری
  • نان همبرگر: 4 عدد
  • کاهو: 4 برگ
  • گوجه فرنگی 4 برش
  • پیاز قرمز: 4 برش

دستور تهیه

  • سیر را خرد کنید، نمک را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  • گردو را همراه نان تست، آویشن، فلفل و مخلوط سیر و نمک را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید.
  • عدس پخته، و سس را اضافه کرده و باز مخلوط کنید.
  • از مخلوط حاضر 4 برگر با قطر 7 سانتیمتر درست کنید (هرکدام حدود 1/3 لیوان)
  • روغن را در تابه روی حرارت متوسط قرار دهید و برگرها را سرخ کنید.
  • برگرها را همراه کاهو، برش های گوجه فرنگی و برشهای پیاز در نان ها قرار دهید.

نکات

این برگرها را میتوانید به مدت 3 ماه در فریزر نگهداری کنید و در زمان مصرف سرخ کنید.

برای بودادن گردوها، آنها را در تابه بدون روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 375 کالری، پروتئین 15.3 گرم، کربوهیدرات 49.6 گرم، فیبر رژیمی 11.7 گرم، قند 7.3 گرم، چربی 14.8 گرم، چربی اشباع 1.6 گرم، ویتامین آ 687.7 واحد، ویتامین سی 5.6 میلی گرم، فولات 183.4 میکروگرم، کلسیم 120.2 میلی گرم، آهن 4.9 میلی گرم، منیزیم 103.8 میلی گرم، سدیم 416 میلی گرم، پتاسیم 616.3 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید