ادویه تاکو خانگی

یک ادویه برزیلی دلچسب برای دوستداران مزه تند

متعلق به دسته های

  • چاشنی
ادویه تاکو خانگی

مواد اولیه

  • پودر چیلی یا فلفل قرمز: 2 قاشق غذاخوری

  • پودر زیره: 2 قاشق غذاخوری

  • پودر آویشن: 1 قاشق غذاخوری

  • پودر سیر: 1 قاشق غذاخوری

  • پودر پیاز: 1 قاشق غذاخوری

  • پودر پاپریکا: 1 قاشق غذاخوری

  • پودر فلفل سیاه: 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • همه مواد را مخلوط کرده و در یک ظرف در بسته بریزید.

نکات

می توانید از این ادویه در انواع فاهیتا، تاکو، کاسادیا که دستور تهیه آنها در این وبسایت موجود است استفاده کنید و یا آن را با ماست یا خامه ترش مخلوط کرده و به عنوان یک دیپ درکنار سبزیجات سرو کنید.می توانید این ادویه را به مدت 6 ماه در محل خشک و تاریک نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 24 قاشق چایخوری کافیست. به ازای هر قاشق چایخوری: انرژی 7 کالری، پروتئین 0.3 گرم، کربوهیدرات 1.3 گرم، چربی 0.2 گرم، ویتامین سی 0.1 میلی گرم، سدیم 20.9 میلی گرم، پتاسیم 23 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید