ادویه ایتالیایی

این ادویه برای همه انواع غذاها مناسب است.

متعلق به دسته های

  • چاشنی
ادویه ایتالیایی

مواد اولیه

  • ریحان خشک: 2 قاشق غذاخوری
  • آویشن خشک: 2 قاشق غذاخوری
  • رزماری خشک: 2 قاشق غذاخوری
  • مرزنجوش: 2 قاشق غذاخوری
  • گشنیز خشک: 2 قاشق غذاخوری
  • پونه کوهی  خشک: 2 قاشق غذاخوری
  • مرزه خشک: 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز: 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • همه ادویه ها را در آسیاب ریخته و خوب مخلوط کنید.

نکات

مقدار فلفل را بسته به ذائقه خود کمتر یا بیشتر کنید.

اگر مزرنجوش در دسترس نداشتید می توانید آن را حذف کنید.

ارزش غذایی

—–

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید