صفحه اصلی » غذای اصلی » ناهار/شام » سینه مرغ پر شده با پنیر و فلفل دلمه
یک غذای کم کالری و کامل مدیترانه ای
متعلق به دسته های
دیابت
بدون گلوتن
کتوژنیک
ورزشی
پنیر فتا: 1/2 لیوان
فلفل دلمه کبابی: 1/2 لیوان (برای طرز کبابی کردن فلفل کلیک کنید)
اسفناج خرد شده: 1/2 لیوان
زیتون خرد شده: 1/4 لیوان
ریحانه تازه خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده: 2 حبه
سینه مرغ بدون استخوان: 4 عدد
نمک: 1/4 قاشق چایخوری
فلفل: 1/2 قاشق چایخوری
روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
پنیر، فلفل کبابی، اسفناج، زتون، ریحان، جعفری و سیر را در یک ظرف مخلوط کنید.
با استفاده از چاقو سینه مرغ را از عرض برش بزنید. برش کامل نزنید به صورتی که سینه مرغ مانند یک جیب باز شود اما کاملا دو نیم نشود.
یک سوم از مخلوط پنیر را در داخل برش هر سینه مرغ بگذارید و با خلال دندان لبه ها را محکم کنید.
اطراف مرغ ها را نمک و فلفل بزنید.
روغن را روی حرارت متوسط بگذارید.سینه مرغ ها را تفت دهید تا طلائی شوند.
بعد از تفت سینه های مرغ را در سینی فر بگذارید و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بگذارید تا بپزند.
بعد از پخت خلال های دندان را در آورده و روی مرغ ها آبلیمو بریزید.
—-
این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر (1/2 سینه مرغ پرشده): انرژی 179 کالری، پروتئین 24.4 گرم، کربوهیدرات 1.9 گرم، فیبر رژیمی 0.1 گرم، قند 1.1 گرم، چربی 7.4 گرم، چربی اشباع 2.5 گرم، کلسترول 71 میلی گرم، ویتامین آ 1123 واحد، ویتامین سی 14.2 میلی گرم، فولات 10.9 میکروگرم، کلسیم 63.3 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، منیزیم 25.4 میلی گرم، سدیم 352 میلی گرم، پتاسیم 213.5 میلی گرم
منبع: