برای تهیه موس، هلوها را در غذاساز بریزید همراه آب لیمو و پوره کنید.
در یک ظرف کوچک، آب سرد را بریزید و ژلاتین را روی آب بپاشید. بگذارید 5 دقیقه بماند. سپس شکر را به آن بیفزایید و روی حرارت ملایم قرار داده و هم بزنید تا شکر حل شود. وقتی حل شد از روی حرارت بردارید.
مخلوط ژلاتین را به پوره هلو بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
آن را بپوشانید و به مدت دست کم دو ساعت در یخچال قرار دهید تا پوره شروع به سفت شدن کند.
وقتی شروع به سفت شدن کرد خامه را بزنید تا فرم بگیرد.
خامه را به پوره هلو اضافه کنید.
مخلوط را بین شش لیوان تقسیم کنید و در یخچال بگذارید تا خود را بگیرند.
برای تهیه رویه: هلوها را با شکر و آبلیمو مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. وقتی به جوش آمد برای دو دقیقه بجوشد. از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود. سپس روی موس بریزید.