گوشت سیردار

یک غذای چینی سریع که در کنار سبزیجات و برنج یک غذای کامل است.

گوشت سیردار

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • گوشت راسته: 330 گرم

  • نشاسته ذرت: 2 قاشق چایخوری

  • روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری

  • سیر خردشده: 2 حبه

  • پودر سیر: 1/2 قاشق چایخوری

  • سس سویا کم نمک: 1 قاشق غذاخوری

  • پیازچه  خرد شده: 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • گوشت را به صورت استیک های کوچک یا نوارهای باریک برش بزنید و در یک کاسه بریزید و نشاسته ذرت را با آن مخلوط کنید تا هم گوشتها با نشاسته ذرت آغشته شوند.

  • روغن و سیر را در تابه روی حرارت متوسط قرار دهید. تفت دهید تا سیر طلائی شود.

  • گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت نیم پز شود.

  • پودر سیر و سس سویا را اضافه کرده و بپزید تا گوشتها کاملا پخته شوند.

نکات

بسته به ذائقه خود نمک و فلفل بزنید.

در زمان سرو روی آن پیازچه بریزید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 148 کالری، پروتئین 19 گرم، کربوهیدرات 2 گرم، قند 1 گرم، چربی 7 گرم، چربی اشباع 2 گرم، سدیم 182 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید