گوجه فرنگی و پارمسان

این گوجه ها را هم می توانید به عنوان پیش غذا و هم در ساندویچ ها استفاده کنید.

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • گوجه فرنگی از وسط دونیم شده: 4 عدد
  • پنیر پارمسان رنده شده: 1/4 لیوان
  • آویشن: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: 4 قاشق چایخوری
  • فلفل: کمی

دستور تهیه

  • گوجه فرنگی ها را روی سینی فر قرار دهید.
  • روی گوجه فرنگی ها، پنیر پارمسان، آویشن، نمک و فلفل بریزید.
  • روی هر کدام کمی روغن زیتون بریزید.
  • سینی فر را به مدت 15 دقیقه در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 86 کالری، پروتئین 2.5 گرم، کربوهیدرات 5.7 گرم، فیبر رژیمی 1.6 گرم، قند 3.2 گرم، چربی 6.3 گرم، چربی اشباع 1.5 گرم، کلسترول 4.3 میلی گرم، ویتامین آ 1076 واحد، ویتامین سی 16.9 میلی گرم، فولات 19.1 میکروگرم، کلسیم 5.8 میلی گرم، آهن 0.4 میلی گرم، منیزیم 15.8 میلی گرم، پتاسیم 304 میلی گرم، سدیم 387 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید