گل کلم و بادام بوداده

این پیش غذا می تواند مکمل خوبی در کنار غذاهای پروتئینی نیز باشد و میزان فیبر وعده را بالا می برد.

گل کلم و بادام بوداده

مواد اولیه

  • گل کلم: 1 عدد متوسط
  • روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
  • بادام تست شده: 1/3 لیوان
  • انار: 1/2 لیوان
  • برگ نعنا: 1/3 لیوان
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه

  • فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • گل کلم های خرد شده را روی ظرف فر قرار دهید و با روغن زیتون مخلوط کنید. نمک و فلفل بزنید و به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر قرار دهید. در این مدت سه تا چهار بار گل کلم ها را هم بزنید تا طلائی شوند.
  • همزمان بادام ها را در تابه بدون روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا طلائی شوند.
  • گل کلم ها را از فر درآورده بگذارید کمی سرد شود. بادام های تست شده، دانه های انار و برگ های نعنا را اضافه کنید. 
  • کمی روغن زیتون روی آنها بریزید و فورا سرو کنید.

نکات

این غذا می تواند هم به عنوان پیش غذا و هم کنار غذاهای گوشتی استفاده شود.

ارزش غذایی

این مقدار برای 5 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 90 کالری، پروتئین 3 گرم، کربوهیدرات 8 گرم، فیبر رژیمی 4 گرم، چربی 6 گرم، چربی اشباع 1 گرم، سدیم 4 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید