گل کلم های خرد شده را روی ظرف فر قرار دهید و با روغن زیتون مخلوط کنید. نمک و فلفل بزنید و به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر قرار دهید. در این مدت سه تا چهار بار گل کلم ها را هم بزنید تا طلائی شوند.
همزمان بادام ها را در تابه بدون روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا طلائی شوند.
گل کلم ها را از فر درآورده بگذارید کمی سرد شود. بادام های تست شده، دانه های انار و برگ های نعنا را اضافه کنید.
کمی روغن زیتون روی آنها بریزید و فورا سرو کنید.
نکات
این غذا می تواند هم به عنوان پیش غذا و هم کنار غذاهای گوشتی استفاده شود.
ارزش غذایی
این مقدار برای 5 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 90 کالری، پروتئین 3 گرم، کربوهیدرات 8 گرم، فیبر رژیمی 4 گرم، چربی 6 گرم، چربی اشباع 1 گرم، سدیم 4 میلی گرم