گل کلم تست شده

این پیش غذا مکمل خوبی برای وعده اصلی است و در کنار دیپ ها گزینه مناسبی است.

گل کلم تست شده

مواد اولیه

  • گل کلم: یک عدد بزرگ
  • روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
  • پودر سیر: 2 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  •  کره ذوب شده: یک قاشق غذاخوری
  • سس تند: 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • گل کلم را به تکه های کوچک تقسیم کنید و در یک کیسه زیپ دار بریزید.
  • روغن زیتون، پودر سیر، نمک و فلفل را به گل کلم ها اضافه کنید و تکان دهید تا همه گل کلم ها را پوشش دهد.
  • گل کلم ها را در سینی فر پخش کنید و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید. در این مدت یکبار هم بزنید..
  • بعد از فر بیرون آورده سس را روی گل کلم ها بریزید و هم بزنید و 5 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.

نکات

این گل کلم ها را می توانید با هر نوع دیپی که دستور آنها در بخش پیش غذاها هست مصرف کنید.

بجای سس تند می توانید از سس معمولی استفاده کنید. 

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 44 کالری، پروتئین 2 گرم، کربوهیدرات 5 گرم، فیبر رژیمی 2 گرم، قند 1 گرم، چربی 2 گرم، چربی اشباع 1 گرم، کلسترول 5 میلی گرم، ویتامین آ 60 واحد، ویتامین سی 46 میلی گرم، کلسیم 21 میلی گرم، آهن 0.5 میلی گرم، سدیم 142 میلی گرم، پتاسیم 298 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید