گلابی کاراملیزه ادویه دار

این دسر را می توانید در کنار ماست یونانی، بستنی یا روی کرپ و وافل استفاده کنید.

متعلق به دسته های

گلابی کاراملیزه ادویه دار

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • گلابی رسیده خردشده: 3 عدد
  • آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
  • کره: 2 قاشق غذاخوری
  • شکر سفید یا قهوه ای: 3 قاشق غذاخوری
  • پودر دارچین: 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر زنجبیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر میخک: 1/4 قاشق چایخوری
  • نمک: کمی

دستور تهیه

  • گلابی را با آب لیمو در یک کاسه متوسط بریزید.
  • کره را در یک تابه روی حرارت متوسط ذوب کنید.
  • گلابی ها را اضافه کرده، حرارت را کم کنید، در ظرف را بگذارید و اجازه دهید بپزید، گاهی هم بزنید.
  • در همین حین، شکر، دارچین، زنجبیل، میخک و نمک را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.
  • وقتی گلابی پخت.
  • مخلوط شکر را داخل گلابی ها بریزید و هم بزنید.
  • حرارت را تا متوسط زیاد کنید و بسته به نوع و سفت گلابی، 4 تا 6 دقیقه با هم زدن مرتب بپزید تا گلابی ها نرم و لعاب دار شوند.
  • گرم سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر ( 1/2 لیوان): انرژی 111 کالری، کربوهیدرات 20 گرم، فیبر 3 گرم، قند 3 گرم، چربی 4 گرم، ویتامین آ 142 واحد، ویتامین سی 5 میلی گرم، سدیم 26 میلی گرم، منیزیم 7 میلی گرم، پتاسیم 111 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید