گرانولا کتو

یک صبحانه کم کربوهیدرات، سرشار از مواد مغذی

گرانولا کتو

مواد اولیه

  • گردو خردشده: 1/2 لیوان

  • بادام خردشده: 1/2 لیوان

  • پودر نارگیل: 1/2 لیوان

  • تخمه کدو: 1/2 لیوان

  • روغن نارگیل یا  کره ذوب شده: 3 قاشق غذاخوری

  • جانشین های کم کالری شکر یا شکر: 2 تا 3 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  • در یک ظرف، همه مواد را با هم مخلوط کنید و روی سینی فر پخش کنید.

  • به مدت ده تا دوازده دقیقه در فر بگذارید تا طلائی شود.

  • سپس بگذارید سرد شود و در ظرف در بسته نگهداری کنید.

نکات

با توجه به اینکه شیرینی شیرین کننده های کم کالری متفاوت است، بر اساس ذائقه خود از آنها استفاده کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 3 لیوان گرانولا کافیست. به ازای هر 1/2 لیوان از گرانولا: انرژی 287 کالری، پروتئین 6 گرم، کربوهیدرات 6 گرم، فیبر رژیمی 3 گرم، قند 1 گرم، چربی 29 گرم، چربی اشباع 12 گرم، سدیم 28 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید