صفحه اصلی » غذای اصلی » صبحانه » گرانولا کتو
یک صبحانه کم کربوهیدرات، سرشار از مواد مغذی
متعلق به دسته های
دیابت
بدون گلوتن
گیاهخواری
کتوژنیک
ورزشی
گردو خردشده: 1/2 لیوان
بادام خردشده: 1/2 لیوان
پودر نارگیل: 1/2 لیوان
تخمه کدو: 1/2 لیوان
روغن نارگیل یا کره ذوب شده: 3 قاشق غذاخوری
جانشین های کم کالری شکر یا شکر: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
در یک ظرف، همه مواد را با هم مخلوط کنید و روی سینی فر پخش کنید.
به مدت ده تا دوازده دقیقه در فر بگذارید تا طلائی شود.
سپس بگذارید سرد شود و در ظرف در بسته نگهداری کنید.
با توجه به اینکه شیرینی شیرین کننده های کم کالری متفاوت است، بر اساس ذائقه خود از آنها استفاده کنید.
این مقدار برای تهیه 3 لیوان گرانولا کافیست. به ازای هر 1/2 لیوان از گرانولا: انرژی 287 کالری، پروتئین 6 گرم، کربوهیدرات 6 گرم، فیبر رژیمی 3 گرم، قند 1 گرم، چربی 29 گرم، چربی اشباع 12 گرم، سدیم 28 میلی گرم
منبع: