گرانولا پای سیب

این گرانولا  سرشار از طعم پاییز است و مصرف آن همراه ماست، یا شیر یا به تنهایی به عنوان میان وعده بسیار دلپذیر است.

متعلق به دسته های

گرانولا پای سیب

مواد اولیه

  • جوپرک: 3 لیوان
  • گردو خرد شده: 3/4 لیوان
  • تخم کدو: 1/3 لیوان
  • عسل: 3 قاشق غذاخوری
  • روغن نارگیل یا کره ذوب شده: 3 قاشق غذاخوری
  • وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
  • دارچین: 1 قاشق چایخوری
  • جوزهندی: 3/4 قاشق چایخوری
  • پودر زنجبیل: 3/4 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • سیب خشک شده: 1 لیوان
  • کشمش: 1/3 لیوان

دستور تهیه

  • فر را با دمای 180 درجه گرم کنید. 
  • در یک ظرف جوپرک، گردو و تخم کدو را مخلوط کنید. 
  • در یک ظرف کوچک، عسل، کره ذوب شده، وانیل، دارچین، جوزهندی، زنجبیل، و نمک را مخلوط کنید.
  • مخلوط عسل را روی مخلوط جوپرک بریزید و به ظرف فر انتقال دهید.
  • به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا طلایی شود. در این مدت یک تا دوبار هم بزنید.
  • بگذارید کاملا سرد شود. سیب خشک و کشمش را بیفزایید.

نکات

بجای کشمش می توانید از کرنبری خشک یا توت فرنگی خشک استفاده کنید.

این گرانولا رد ظرف در بسته برای 2 هفته قابل نگهداری است.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 5 و نیم لیوان کافیست. به ازای هر 1/4 لیوان: انرژی 120.9 کالری، پروتئین 2.7 گرم، کربوهیدرات 16.3 گرم، فیبر رژیمی 2.1 گرم، قند 5.7 گرم، چربی 5.6 گرم، چربی اشباع 2.1 گرم، سدیم 57.4 میلی گرم

منبع: cookincanuck.com

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید