عسل، موز، کره ذوب شده یا روغن نارگیل و وانیل را مخلوط کنید و به مخلوط جودوسر پرک اضافه نمایید. مخلوط را روی سینی فر بریزید.
چیپس شکلاتی را روی آن بریزید و سینی را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا زمانی که گرانولا تردشده و موزها آب خود را از دست بدهند.
وقتی گرانولا آماده و کاملا سرد شده موزهای خشک را به آن بیفزایید.
نکات
این گرانولا را می توانید تا یک هفته در ظرف در بسته نگهداری کنید.
ارزش غذایی
این مقدار برای 12 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 247 کالری، پروتئین 4 گرم، کربوهیدرات 28 گرم، فیبر رژیمی 4 گرم، قند 11 گرم، چربی 15 گرم، چربی اشباع 6 گرم، کلسیم 32 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 2 میلی گرم، پتاسیم 206 میلی گرم