گرانولا نان موزی

گرانولا با طعم نان موز کلاسیک

متعلق به دسته های

گرانولا نان موزی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • جودوسر پرک: 3 لیوان
  • گردو خردشده: 1 لیوان
  • دارچین: 1 قاشق چایخوری
  • عسل: 1/3 لیوان
  • موز رسیده له شده: 1 عدد
  • کره یا روغن نارگیل: 1/4 لیوان
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • موز خشک: 1/2 لیوان
  • چیپس شکلاتی یا شکلات خردشده: 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • جودوسر پرک، گردو خردشده، و دارچین را مخلوط کنید.
  • عسل، موز، کره ذوب شده یا روغن نارگیل و وانیل را مخلوط کنید و به مخلوط جودوسر پرک اضافه نمایید. مخلوط را روی سینی فر بریزید.
  • چیپس شکلاتی را روی آن بریزید و سینی را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا زمانی که گرانولا تردشده و موزها آب خود را از دست بدهند.
  • وقتی گرانولا آماده و کاملا سرد شده موزهای خشک را به آن بیفزایید.

نکات

این گرانولا را می توانید تا یک هفته در ظرف در بسته نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 12 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 247 کالری، پروتئین 4 گرم، کربوهیدرات 28 گرم، فیبر رژیمی 4 گرم، قند 11 گرم، چربی 15 گرم، چربی اشباع 6 گرم، کلسیم 32 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 2 میلی گرم، پتاسیم 206 میلی گرم

منبع: 

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید