گرانولا موز و زردچوبه

یک گرانولا ساده با طعم منحصر بفرد

گرانولا موز و زردچوبه

مواد اولیه

  • جو دوسر پرک: 6 لیوان

  • بادام خرد شده: 1 لیوان

  • پودر زردچوبه: 1 قاشق غذاخوری

  • پودر دارچین: 1 قاشق چایخوری

  • نمک: کمی

  • موز له شده: 1 لیوان

  • ارده یا کره بادام زمینی: 1/4 لیوان

  • عسل: 1/2 لیوان

  • پودرهل: کمی (اختیاری)

دستور تهیه

  • فر را در دمای 180 درجه گرم کنید.

  • همه مواد خشک را در یک کاسه مخلوط کرده کناری بگذارید.

  • موز له شده، ارده و عسل را مخلوط کنید.

  • ترکیب موز را به مواد خشک اضافه کنید.

  • مواد را در سینی فر پهن کرده و به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر بپزید.

  • بهتراست هر ده دقیقه گرانولا را از فر بیرون آورده و هم بزنید.

نکات

گرانولا آماده را میتوانید تا دو هفته در ظرف در بسته در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 4 لیوان گرانولا کافیست. به ازای هر 1/4 لیوان: انرژی 185 کالری، پروتئین 5 گرم، کربوهیدرات 28 گرم، فیبر رژیمی 4 گرم، قند 8 گرم، چربی 7 گرم، چربی اشباع 1 گرم، کلسیم 38 میلی گرم، آهن 2 میلی گرم، سدیم 3 میلی گرم، پتاسیم 192 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید