گرانولا خانگی ساده

یک دستور عالی برای گرانولا که می توانید به خلاقیت خود انواع مختلفی از آن تهیه کنید.

گرانولا خانگی ساده

مواد اولیه

  • جو دوسر پرک: 5 لیوان

  • بادام یا هر مغز دلخواه: 1 لیوان

  • عسل: 1/2 لیوان

  • کره بادام یا کره بادام زمینی: 1/2 لیوان

  • کره یا روغن نارگیل: 1/4 لیوان

  • دارچین: 1 تا 2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • جو دوسر پرک و بادام را مخلوط کنید.

  • عسل، کره بادام یا بادام زمینی، کره و دارچین را مخلوط کنید و روی شعله گاز یا مایکروویو قرار دهید تا ذوب و با هم مخلوط شوند.

  • مخلوط عسل را روی مخلوط جو بریزید و مخلوط کنید.

  • گرانولا را در سینی فر که کاغذ روغنی روی آن انداخته اید بریزید. و به مدت 35 دقیقه در 160 درجه سانتیگراد بپزید و هر 15 دقیقه هم بزنید.

  • بعد از خروج از فر اجازه دهید سرد شود و بعد به ظرف مورد نظر خود برای نگهداری انتقال دهید.

نکات

—-

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 لیوان کافیست. به ازای هر یک چهارم لیوان: انرژی 168 کالری، پروتئین 5 گرم، کربوهیدرات 18 گرم، فیبر رژیمی 3 گرم، قند 5 گرم، چربی 9 گرم، چربی اشباع 3 گرم، کلسیم 50 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 2 میلی گرم، پتاسیم 157 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید