صفحه اصلی » غذای اصلی » صبحانه » گرانولا خانگی ساده
یک دستور عالی برای گرانولا که می توانید به خلاقیت خود انواع مختلفی از آن تهیه کنید.
متعلق به دسته های
دیابت
بدون گلوتن
گیاهخواری
ورزشی
جو دوسر پرک: 5 لیوان
بادام یا هر مغز دلخواه: 1 لیوان
عسل: 1/2 لیوان
کره بادام یا کره بادام زمینی: 1/2 لیوان
کره یا روغن نارگیل: 1/4 لیوان
دارچین: 1 تا 2 قاشق چایخوری
جو دوسر پرک و بادام را مخلوط کنید.
عسل، کره بادام یا بادام زمینی، کره و دارچین را مخلوط کنید و روی شعله گاز یا مایکروویو قرار دهید تا ذوب و با هم مخلوط شوند.
مخلوط عسل را روی مخلوط جو بریزید و مخلوط کنید.
گرانولا را در سینی فر که کاغذ روغنی روی آن انداخته اید بریزید. و به مدت 35 دقیقه در 160 درجه سانتیگراد بپزید و هر 15 دقیقه هم بزنید.
بعد از خروج از فر اجازه دهید سرد شود و بعد به ظرف مورد نظر خود برای نگهداری انتقال دهید.
—-
این مقدار برای 6 لیوان کافیست. به ازای هر یک چهارم لیوان: انرژی 168 کالری، پروتئین 5 گرم، کربوهیدرات 18 گرم، فیبر رژیمی 3 گرم، قند 5 گرم، چربی 9 گرم، چربی اشباع 3 گرم، کلسیم 50 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 2 میلی گرم، پتاسیم 157 میلی گرم
منبع: