گرانولا بار گردو و کشمش

یک میان وعده خوش طعم برای کل هفته

متعلق به دسته های

گرانولا بار گردو و کشمش

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • جودوسر پرک: 3 لیوان
  • گردو خردشده: 1 لیوان
  • پودر نارگیل: 1/3 لیوان
  • کشمش: 1/4 لیوان
  • شکر قهوه ای: 1 قاشق غذاخوری
  • دارچین: 1 قاشق چایخوری
  • خرما خردشده: 8 عدد
  • عسل: 1/3 لیوان
  • کره ذوب شده یا روغن نارگیل: 1 قاشق چایخوری
  • وانیل: 1 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • جودوسر پرک، گردو، پودر نارگیل، کشمش، شکر قهوه ای، دارچین و خرما را در یک ظرف مخلوط کنید.
  • عسل، روغن نارگیل یا کره ذوب شده و وانیل را در یک کاسه دیگر مخلوط کنید.
  • مخلوط عسل را به مخلوط جودوسر پرک اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  • مواد را در یک غذاساز بریزید و چند بار مخلوط کنید.
  • مواد را در یک ظرف 22 در 10 سانتیمتری پهن کنید.
  • در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 25 دقیقه بپزید.
  • سپس اجازه دهید کاملا سرد شود و به هشت تکه برش دهید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 برش کافیست. به ازای هر برش: انرژی 300 کالری، چربی 13 گرم، چربی اشباع 4 گرم، کربوهیدرات 44 گرم، فیبر5 گرم، پروتئین 6 گرم، کلسیم 40 میلی گرم، پتاسیم 280 میلی گرم، آهن 2 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید