فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
گلابی را برش بزنید و با یک قاشق چایخوری آرد، 1 قاشق غذاخوری شکر، دارچین، جوزهندی و نمک مخلوط کنید.
آرد گندم کامل، 1/3 لیوان آرد سفیدو یک قاشق شکر باقیمانده را در ظرفی مخلوط کنید.
کره را برش زده و با نوک انگشت با مخلوط آرد ترکیب کنید.
روغن را روی مخلوط بریزید و با چنگال خوب مخلوط کنید.
یک قاشق غذاخوری آب را نیز اضافه کنید تا خمیر تشکیل شود اگر نیاز بود یک قاشق غذاخوری آب دیگر اضافه کنید.
خمیر را به یک سطح آردپاشی شده اضافه کرده و به صورت دایره 25 سانتیمتری باز کنید.
گلابی ها را روی خمیر بچینید ولی لبه ها را به اندازه دو و نیم سانتیمتر خالی بگذارید. لبه ها را روی گلابی ها برگردانید (مانند شکل)
گالت را به مدت 40 دقیقه در فر بپزید تا روی آن قهوه ای طلائی شود.
قبل از سرو ده دقیقه اجازه دهید سرد شود.