گالت گلابی

یک دسر خاص برای روزهای خاص

گالت گلابی

مواد اولیه

  • گلابی رسیده: 1 عدد بزرگ

  • آرد سفید: 1/3 لیوان و 1 قاشق چایخوری

  • شکر: 2 قاشق غذاخوری

  • پودر دارچین: 1/4 قاشق چایخوری

  • جوز هندی: 1/8 قاشق چایخوری

  • نمک: 1/8 قاشق چایخوری

  • آرد گندم کامل: 1/3 لیوان

  • کره سرد: 1 قاشق غذاخوری

  • روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری

  • آب سرد: 1 تا 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  • گلابی را برش بزنید و با یک قاشق چایخوری آرد، 1 قاشق غذاخوری شکر، دارچین، جوزهندی و نمک مخلوط کنید.

  • آرد گندم کامل، 1/3 لیوان آرد سفیدو یک قاشق شکر باقیمانده را در ظرفی مخلوط کنید.

  • کره را برش زده و با نوک انگشت با مخلوط آرد ترکیب کنید.

  • روغن را روی مخلوط بریزید و با چنگال خوب مخلوط کنید.

  • یک قاشق غذاخوری آب را نیز اضافه کنید تا خمیر تشکیل شود اگر نیاز بود یک قاشق غذاخوری آب دیگر اضافه کنید.

  • خمیر را به یک سطح آردپاشی شده اضافه کرده و به صورت دایره 25 سانتیمتری باز کنید.

  • گلابی ها را روی خمیر بچینید ولی لبه ها را به اندازه دو و نیم سانتیمتر خالی بگذارید. لبه ها را روی گلابی ها برگردانید (مانند شکل)

  • گالت را به مدت 40 دقیقه در فر بپزید تا روی آن قهوه ای طلائی شود.

  • قبل از سرو ده دقیقه اجازه دهید سرد شود.

نکات

می توانید آرد گندم کامل را با آرد سفید جایگزین کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای یک تارت کافیست. به ازای هر نصف تارت: انرژی 445 کالری، پروتئین 5.3 گرم، کربوهیدرات 63.5 گرم، فیبر رژیمی 6.3 گرم، قند 23.8 گرم، چربی 20.2 گرم، چربی اشباع 4.9 گرم، کلسترول 15.3 میلی گرم، ویتامین آ 207.2 واحد، ویتامین سی 5 میلی گرم، فولات 8.3 میکروگرم، کلسیم 15.9 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، منیزیم 8.5 میلی گرم، سدیم 147.7 میلی گرم، پتاسیم 161.6 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید